Het nieuw Shibarium-netwerk bereikt meer dan één miljoen wallets

Het Shibarium-netwerk, het nieuw gelanceerde layer-2 blockchainnetwerk van Shiba Inu heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door meer dan 1 miljoen wallets te overtreffen. Deze opmerkelijke prestatie komt na een meteorische stijging sinds de herlancering van het netwerk. Het officiële team kondigde deze prestatie aan in een blogpost op 3 september, wat wijst op de snelle groei van het netwerk.

Shibarium bereikte de mijlpaal na twee weken na de lancering

Het netwerk slaagde erin deze mijlpaal te bereiken binnen slechts twee weken na de initiële lancering, ondanks enkele technische problemen tijdens de beginfase. Gegevens van de blockchain-verkenner onthullen bijna 100.000 transacties op het netwerk vanaf 5:04 AM UTC op 3 september. Het netwerk bereikte zijn piekactiviteit met 132.000 transacties op 25 augustus, wat wijst op een robuust niveau van gebruikersbetrokkenheid.

Op het moment van deze publicatie staat de TVL op een bescheiden $1,06 miljoen. Dit suggereert dat gebruikers voornamelijk relatief kleine hoeveelheden kapitaal op het netwerk inzetten, ondanks het grote aantal portefeuilles. Als reactie op deze ontwikkelingen zijn de Shibarium-ontwikkelaars samenwerkingen aangegaan met verschillende externe bruggen. Deze partnerschappen hebben tot doel investeerders te helpen bij het naadloos overbruggen van andere tokens naar de nieuwe blockchain, wat mogelijk de mogelijkheden van het ecosysteem kan vergroten.

Sinds 1 september hebben Shibarium-gebruikers de mogelijkheid om verschillende tokens, waaronder Shiba Inu (SHIB), Bone (BONE) en Leash (LEASH), te gebruiken voor lenen, uitlenen en staken. Deze activiteiten stellen gebruikers in staat beloningen te verdienen binnen het Shibarium-netwerk.

Tokens worden geconfronteerd met uitdagingen!

Ondanks hoge verwachtingen onder Shiba Inu-houders van een significante prijsstijging van verschillende ecosysteemtokens na de lancering van Shibarium, heeft de werkelijke prijsactie deze verwachte niveaus niet gehaald. Met name SHIB, BONE en LEASH-tokens hebben niet de verwachte waardestijging gezien. Terwijl SHIB bescheiden winsten boekte in de aanloop naar de lancering van Shibarium, is de prijs sinds een uitdagend begin op 16 augustus met ongeveer 20% gedaald, volgens gegevens van CoinGecko.

De situatie is vergelijkbaar voor andere Shiba Inu ecosysteemtokens. De prijs van BONE is de afgelopen 14 dagen met 15% gedaald, terwijl LEASH binnen dezelfde periode een daling van 14,2% heeft ervaren. De snelle groei van het aantal portefeuilles op het Shibarium-netwerk is een indrukwekkende prestatie en duidt op sterke interesse en betrokkenheid van gebruikers. De uitdaging ligt echter in het omzetten van deze verhoogde activiteit in een grotere totale waarde die is vergrendeld binnen het ecosysteem.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!