4.1 biljoen SHIB verplaatst naar nieuwe wallet

Populaire blockchain-trackingdienst Whale Alert, die grote cryptotransacties opspoort, heeft iets meer dan zeven uur geleden een enorm aantal SHIB gedetecteerd die in beweging is.

De transactie omvatte bijna vijf biljoen meme-munten, die terechtkwamen in een volledig lege portemonnee. Ondertussen heeft een andere grote speler al zijn SHIB- en BONE-tokens verkocht om de andere populaire meme-munt, PEPE, te verwerven.

Bijna vijf biljoen SHIB in beweging

Volgens een bericht van Whale Alert zijn in totaal 4.712.881.590.632 SHIB vanuit een anonieme portemonnee naar een andere gestuurd. De ontvangende portemonnee was volledig leeg voordat deze overdracht plaatsvond, dus men zou kunnen zeggen dat een nieuwe Shiba Inu-whale de cryptomarkt is binnengekomen.

Een andere mogelijkheid, gezien de enorme omvang van de overdracht, is dat een cryptobeurs zijn cryptobezittingen aan het herschikken was en een groot deel van de meme-crypto heeft verplaatst naar een pas gemaakte nieuwe portemonnee.

Zoals eerder gemeld door U.Today, heeft het on-chain data-bedrijf Santiment een indrukwekkende stijging waargenomen in de activiteit van SHIB-whales in de afgelopen week. Ze zijn begonnen met het verwerven van grote hoeveelheden SHIB nadat de prijs was teruggetrokken na een lichte stijging, waardoor zij ‘goedkoop’ konden inslaan.

De prijs van SHIB vertoont een negatieve beweging nadat de zojuist gelanceerde Shibarium layer-2-blockchain te maken kreeg met meerdere ernstige problemen, waarbij alle fondsen die vastzaten in de Shibarium-Ethereum-bridge nu niet beschikbaar zijn.

Whale loost SHIB en BONE voor PEPE

Toch lijkt het erop dat sommige whales SHIB en zijn andere belangrijke tokens verlaten om in te zetten op een andere populaire meme-munt, PEPE. Zoals gemeld door de @lookonchain-service, die verkopen en aankopen van cryptowhales volgt, heeft een van deze grote portefeuille-eigenaren al zijn SHIB- en BONE-tokens gedumpt en een enorme hoeveelheid PEPE gekocht – 1,07 biljoen ervan ter waarde van $1,28 miljoen.

Hij had bijna 980.000 BONE verkocht voor 787 ETH in de afgelopen drie dagen. Zodra Shibarium bevroor en stopte met het slaan van nieuwe blokken, stuurde de whales 143 miljard SHIB (ter waarde van $1,32 miljoen) naar Binance om deze voorraad meme-munten te verkopen.

Honderden miljoenen SHIB verbrand

Ondanks de problemen waarmee het SHIB-team tot nu toe te maken heeft gehad met Shibarium, is de SHIB-gemeenschap behoorlijk actief geweest met het verbranden van Shiba Inu meme-munten.

In de afgelopen 24 uur hebben verschillende entiteiten en individuen, zoals gemeld door de Shibburn-verkenner, in totaal 323.182.072 SHIB overgedragen naar doodlopende portemonnees. Hierdoor steeg het verbrandingspercentage van de op één na grootste meme-munt bijna met 50%.

De drie grootste aantallen SHIB die sinds gisterochtend zijn verbrand, bevatten respectievelijk 31 miljoen, 30 miljoen en 29 miljoen SHIB.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!