Shiba Inu (SHIB) zal vandaag iets groots aankondigen op de Blockchain Futurist Conference

Op de Blockchain Futurist Conference, het grootste en langstlopende Web3-evenement van Canada, is duidelijk geworden dat Shiba Inu (SHIB) een belangrijk moment nadert.

Shiba Inu is de officiële sponsor van het evenement, en er zijn serieuze aankondigingen gepland. In dit licht beloofde Shiba Inu “wat serieus SHIB-enthousiasme” aan het begin van de week, en keek uit naar een grote week.

Shytoshi Kusama, de leider van Shiba Inu, zal vandaag een presentatie geven via AI met de titel “Beste Mensheid: Een Insider’s Perspectief.” De presentatie begint straks om 14:10 uur EDT (20:10 Nederlandse tijd). Leden van de Shiba Inu-community kunnen de livestream volgen op Shibarium Tech Discord of via CoinMarketCap.

Opwinding ontmoet verwachtingen, aangezien Shiba Inu’s leider, Shytoshi Kusama, had gehint naar belangrijke aankondigingen die eraan komen. Zoals eerder gemeld, hintte Kusama naar een aankondiging die uitsluitend gericht is op LEASH-tokenhouders. De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu kondigde tevens zijn intentie aan om iets exclusiefs te onthullen op dinsdag om 13:00 uur EST (19:00 Nederlandse tijd), gevolgd door de introductie van een nieuw gebruik voor de Leash-token op de volgende dag. Hij verklaarde:

“Beste LEASH-houders. Zoals jullie weten, is EXCLUSIVITEIT de sleutel tot het nut van Leash, en ik heb een exclusieve exclusieve aankondiging voor jullie allemaal op dinsdag om 13:00 uur EST. Dan zal er vervolgens op woensdag een nieuwe functie voor Leash worden onthuld. Het is gewoon een extraatje en geeft Leash een zeer belangrijke rol. Dit zal niet het enige nieuwe zijn dat we aankondigen. Er komt nog veel meer.”

Daarnaast zal “The Worldpaper worden getoond, volledig voltooid, alle SHIB-gebrandmerkte projecten zullen worden onthuld; en TREAT zal voor het eerst in detail worden besproken. Het is ook zeer waarschijnlijk dat we onze langverwachte L2 Shibarium zullen bespreken en zelfs vrijgeven,” verklaarde Kusama in een eerdere blogpost terwijl hij de verwachtingen besprak voor de Blockchain Futurist Conference.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!