Deze altcoins zijn momenteel trending volgens CoinMarketCap

In het laatste rapport van CoinMarketCap zijn een aantal opvallende altcoins naar voren gekomen die momenteel trending zijn. Zo kwam Shiba Inu (SHIB) naar voren gekomen als de op twee na meest trending munt van de week. De populaire cryptocurrency met het hondenthema staat net achter Pepe (PEPE) en uiteraard Bitcoin (BTC).

Pepe (PEPE) heeft de schijnwerpers geclaimd als de meest besproken valuta van de week, terwijl Bitcoin (BTC) de tweede plaats heeft veiliggesteld. Kaspa (KASP) claimt de vierde plek, gevolgd door Ethereum (ETH) op de vijfde plaats. Andere opmerkelijke munten in de top 10 zijn SCAM (SCAM), Alien Worlds (TLM), Polygon (MATIC), Ripple (XRP) en Terra Classic (LUNC).

Bovendien heeft Shiba Inu de eerste positie veroverd op de AltRank-lijst van LunarCrush, waarbij het 4.481 andere munten op de markt heeft overtroffen. Deze prestatie kan worden toegeschreven aan de uitzonderlijke betrokkenheid op sociale media en de prestaties op de markt van Shiba Inu.

De populariteit van Shiba Inu is gestegen na een reeks belangrijke updates die zijn geïntroduceerd door de hoofdontwikkelaar, Shytoshi Kusama. Deze updates omvatten de introductie van Shibacals, de onthulling van Shiba Inu’s WORLD PAPER en een partnerschap met Champion Apparels.

In een afzonderlijke ontwikkeling heeft Welly, het hamburgerrestaurant dat wordt aangedreven door SHIB, aangekondigd dat het plan heeft om twee volledig op de gemeenschap aangesloten winkels te openen.

Ondertussen wint Shiba Inu in hoog tempo aan populariteit bij het grote publiek. Onlangs heeft Binance Pay de handen ineengeslagen met Credencial Payments, een betalingsprovider gevestigd in LATAM, en Lyzi, een op crypto gerichte betalingsapp uit Frankrijk. Deze samenwerking heeft tot doel het gebruik van Shiba Inu als betaalmethode te bevorderen en zo de adoptie verder uit te breiden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!