Shibarium is bijna klaar, aldus hoofdontwikkelaar

Leden van de SHIB-gemeenschap blijven uitkijken naar de lancering van de Shiba Inu (SHIB) layer-2 schaaloplossing, Shibarium. Het Shibarium-project, dat volgens de hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama bijna klaar is, belooft het Shiba Inu-netwerk op te kunnen schalen, de beveiliging van het netwerk te verbeteren en transacties efficiënter te maken.

Lancering van Shibarium nadert

Aangezien de ontwikkeling van Shibarium meer dan een jaar geleden begon, hebben gemeenschapsleden mogelijk twijfels geuit over het project of geklaagd in de chatgroep van de gemeenschap over de vertraging in de lancering van het project.

Daarom heeft Shytoshi Kusama, een topontwikkelaar in het Shiba Inu-ecosysteem, herhaald dat de layer-2 schaaloplossing Shibarium binnenkort wordt gelanceerd op het hoofdnetwerk. “Komt eraan. Allemaal incomming. Ik speel geen spelletjes. We eindigen sterk,” schreef Kusama en voegde eraan toe dat hij na de succesvolle lancering van alle in ontwikkeling zijnde projecten mogelijk de ShibArmy zal verlaten.

De ontwikkelaar maakte deze verklaring in de officiële Shiba Inu-gemeenschap Telegram-groep als reactie op een lid dat informeerde naar de ontwikkeling rondom de LEASH-token. Opmerkelijk is dat Shibarium begin dit jaar live ging op het beta testnet, waarbij honderdduizenden transacties zijn uitgevoerd via het netwerk.

Jolt, een belangrijk lid van SHIB die Kusama’s laatste opmerking over Shibarium deelde, benadrukte de stijgende prijs van de LEASH-token en drong er bij investeerders op aan om de munt in de gaten te houden.

Spannende maanden voor SHIB Army

Volgens de gedeelde screenshot van Jolt verzekerde Kusama SHIB-gemeenschapsleden verder dat alle andere geplande projecten in het Shiba Inu-ecosysteem, inclusief LEASH en SHIB Metaverse, waarschijnlijk in de komende maanden zullen worden uitgerold.

De exacte datum voor de mainnet-lancering van Shibarium blijft echter onbekend, omdat Kusama deze nog moet onthullen. SHIB-gemeenschapsleden hopen dat de layer-2 schaaloplossing dit jaar wordt uitgerold.Leden van de SHIB-gemeenschap blijven uitkijken naar de lancering van de Shiba Inu (SHIB) layer-2 schaaloplossing, Shibarium.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!