Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Shiba Inu deelt update over eigen Metaverse

In een recente aankondiging onthulde het team achter de populaire meme-cryptocurrency Shiba Inu (SHIB) nieuwe details over haar eigen langverwachte metaverse.

Het project is al een tijdje in ontwikkeling en zal gebruikers een uniek ontwerp en een sociale ervaring bieden. De laatste aankondiging onthult namelijk het een breed scala aan interactieve activiteiten en arrangementen voor gebruikers zal bevatten. Gebruikers kunnen ook hun eigen avatars maken en samen met andere deelnemers de virtuele wereld verkennen.

Lancering in eind 2023

Het Metaverse-project heeft op verschillende gebieden meer vooruitgang geboekt. De blogpost onthult dat het team voor zichzelf structurele veranderingen doorgevoerd heeft, een bepaald aspect van de roadmaps van het project aangepast heeft en nieuwe ontwerpen had gemaakt voor de nieuwste hubs.

Het team stelt tevens dat sommige delen van de hubs binnen de Metaverse tegen het einde van het jaar toegankelijk zullen zijn voor gebruikers. Dankzij de toegankelijke secties kunnen ze in bepaalde delen van de hub spelen terwijl ze verschillende projecten binnen het systeem bouwen.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Hoewel dit enige tijd zal duren, dringt het team er bij gebruikers op aan om tot het einde van het jaar geduld te hebben om de unieke wereld te verkennen.

In de tussentijd zijn de namen van de hubs die aan gebruikers worden vrijgegeven nog onbekend. Maar voor de goede orde, de Shiba Inu metaverse heeft verschillende hubs, waaronder Ryo Plaza, Canyon, WAGMI Temple, Tech Trench en Rocket Pond.

Nieuw Twitter-account voor updates

Het Shiba Inu-team heeft een nieuw Twitter-account gelanceerd om gemakkelijk nieuwe updates over het Metaverse-project vrij te geven. Hoewel het account nog nieuw is, heeft het sinds de lanceringsdatum maar liefst 5.600 volgers gekregen, wat wijst op grote belangstelling van de communityleden.

Het team deelde ook meer updates over het project en merkte op dat het een aanzienlijke upgrade heeft ondergaan om de fotorealistische ervaring van gebruikers te verbeteren. Toegevoegd aan deze verbetering zijn enkele functionele tools zoals avatar builder, game maker en plot builder.

Ondertussen heeft het team de lanceringsdatum voor het project nog niet aangekondigd, maar het heeft beloofd om regelmatig updates te geven naarmate de ontwikkeling vordert.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!