Analist benoemt twee low-cap altcoins die er bullish uitzien en deelt analyse voor BTC en SOL

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Altcoin Sherpa heeft in een recente update op Twitter zijn voorspellingen voor Bitcoin (BTC), Solana (SOL) en twee low-cap altcoins gedeeld.

Bitcoin op weg richting $36k?

De pseudonieme cryptohandelaar Altcoin Sherpa vertelde aan zijn 187.800 volgers dat de Bitcoin koers meer dan 30% zou kunnen stijgen ten opzichte van de huidige waarde van $27.569. Om dit statement kracht bij te zetten, haalde de analist de CME-gap aan, waarbij hij aangaf dat Bitcoin zal stijgen tot een gat gevormd op het $36.000-niveau, wat het volgende gat is boven het $28.000-prijsniveau. Hij tweette:

“BTC: doelwit gezet op $36.000.”

Twee scenario’s voor Solana

Vervolgens richtte de handelaar zijn blik op Ethereum (ETH)-concurrent Solana, waarbij hij aangaf dat hij denkt aan twee mogelijke scenario’s.

Een van zijn voorspellingen laat Solana stijgen tot ongeveer $40 en de andere laat SOL een gedempte rally ondergaan tot ongeveer $25. Hij zei het onderstaande:

“SOL: Ik heb geen idee wat er aan de hand is met deze grafiek. Er zijn een paar verschillende manieren waarop het kan gaan; ofwel een soort cup and handle of een dubbele bodem. Ik weet nog steeds niet wat de langetermijneffecten zijn van de FTX-situatie.”

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Twee low-cap altcoins zien er ook bullish uit

De analist ging vervolgens verder met het bekijken van twee low-cap altcoins, waar de eerste de native asset van de NFT-marktplaats Blur (BLUR) is.

Op basis van Fibonacci-retracementniveaus, een methode van technische analyse voor het bepalen van de ondersteunings- en weerstandsniveaus van activa, voorspelt de handelaar dat Blur zal dalen tot ongeveer $0,58, of $0,50 op de Fibonacci-schaal. Hij zei het onderstaande:

“BLUR: deze wekte mijn interesse, zou hier waarschijnlijk rond de 0,50 fib bieden.”

Hij constateerde ook een groot handelsvolume rond het niveau van $0,58 op de vieruurgrafiek, samen met verschillende exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s) die op dat punt ook samenkomen. Hij zei het volgende hierover:

“De vier uur geeft wat meer duidelijkheid. Enorme hoeveelheid volume rond $0,58, veel EMA’s staan ​​daar allemaal in de rij. Vier uur durende 200-EMA fungeert als weerstand bij de eerste poging, zoals verwacht.”

De laatste altcoin op de radar van de handelaar is het gedecentraliseerde leenprotocol Liquity (LQTY), waarvan hij aangaf dat het waarschijnlijk een lokale bodem bereikt heeft op $2,08. Hij tweette:

“LQTY: Dit vormt naar mijn mening een bodem.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!