Controversiële analist is bullish op deze altcoin

Il Capo van Crypto, een bekende crypto-analist die bekend staat om zijn bearish voorspellingen voor de Bitcoin koers, heeft aangegeven dat hij bullish is geworden op Solana (SOL) na de recente marktdalingen. De analist identificeerde een cruciaal ondersteuningsniveau en een potentiële dubbele bodemformatie, wat duidt op een mogelijke bullish omkering.

Capo wordt bullish op Solana

Capo, een gerespecteerd figuur in de crypto-analysegemeenschap, heeft vandaag aangekondigd dat hij een longpositie op Solana heeft geopend na de recente marktdalingen. De analist identificeerde een aanzienlijk ondersteuningsniveau van $131 voor SOL, wat suggereert dat als dit niveau wordt doorbroken, dit in een weerstandsniveau zou kunnen veranderen. Bovendien wees Capo op een mogelijke dubbele bodemformatie op de SOL-grafiek, een patroon dat vaak wordt geassocieerd met bullish omkeringen.

Op het moment van schrijven handelt SOL op $138,43. Na zijn eerste aankondiging vertelde Capo echter dat hij zijn positie had uitgebreid nadat de prijs van SOL was gestegen, waarbij hij verklaarde dat zijn gemiddelde entry-prijs $133,71 was.

Het trackrecord van Capo

Hoewel de analyse van Capo vaak verhelderend is, is het de moeite waard om op te merken dat hij in een aantal van zijn eerdere voorspellingen onjuist was. Ondanks zijn recente bullish uitspraken herhaalde de analist zijn bearish standpunten tijdens de rally toen de BTC-prijs steeg naar $70.000, in de verwachting dat de BTC-prijs zou dalen tot $12.000.

Als het gaat om de bredere cryptomarkt, heeft Capo verschillende opvattingen. Hij verklaarde eerder dat BTC liquiditeit moet halen uit het bereik van $57.000 tot $59.000. Hij geeft er nu echter de voorkeur aan te wachten op meer tekenen die aangeven waar de markt naartoe gaat.

Conclusie

De bullish wending van Capo tegen Solana is opmerkelijk, gezien zijn reputatie in de crypto-gemeenschap. Maar zoals altijd in de volatiele wereld van cryptocurrencies moeten beleggers hun eigen onderzoek doen en verschillende perspectieven overwegen voordat ze investeringsbeslissingen nemen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!