SHIB-supporters worden bullish: Shibarium’s PUPPYNET groeit enorm!

Shibarium, de layer-2-blockchain die is ontworpen om de tekortkomingen van Ethereum (ETH) aan te pakken, namelijk lage snelheid en hoge transactiekosten, is getuige van een eerste golf van acceptatie terwijl gebruikers de mogelijkheden ervan op het testnet verkennen en testen.

Shiba Inu (SHIB) is een gedecentraliseerd cryptocurrency-project, geïnspireerd op de populaire internetmeme van het hondenras Shiba Inu. Het is gemaakt als alternatief voor Dogecoin (DOGE) op de Ethereum-blockchain.

Het ecosysteem van Shiba Inu bestaat uit drie unieke tokens, die elk een ander doel dienen. SHIB, de primaire token, functioneert als een gedecentraliseerde, door de gemeenschap aangestuurde valuta die voor miljoenen mensen over de hele wereld toegankelijk is. SHIB, eind 2020 gelanceerd op de Ethereum-blockchain, heeft wereldwijde erkenning gekregen en kan op tal van locaties als betaling worden gebruikt, hetzij rechtstreeks, hetzij via externe tussenpersonen.

BONE, het governance-token van het ecosysteem, heeft een totale voorraad van 250.000.000 en stelt het gebruikers in staat deel te nemen aan de besluitvorming door te stemmen over voorstellen via de Doggy DAO. Bovendien dient BONE als basis voor Shibarium.

LEASH, met een totale voorraad van 107.646 tokens, richt zich op de loyale supporters van het ecosysteem door exclusieve voordelen en toegang te bieden. Houders van LEASH hebben eerder gestimuleerde BONE-beloningen genoten voor het verstrekken van liquiditeit op ShibaSwap, exclusieve toegang tot Shiboshi NFT-mining en vroege toegang tot grondverkopen in het Shib: The Metaverse-project.

Het bètatestnetwerk voor Shibarium heet PUPPYNET. Volgens de blockchain-verkenner BlockScout heeft de bètaversie van Shibarium met succes meer dan 203.407 transacties uitgevoerd sinds zijn lancering. Gegevens van deze PUPPYNET-verkenner geven tevens aan dat het aantal portemonnee-adressen dat Shibarium-bèta gebruikt, 108.591 heeft in slechts enkele dagen. Dit is een flinke stijging en toont de populariteit van het project aan.

Uit nieuwe gegevens van het toonaangevende analysebedrijf IntoTheBlock blijkt tevens dat een aanzienlijk aantal SHIB-tokens nu in het bezit is van langetermijnbeleggers, wat de groeiende aantrekkingskracht van de token onder houders met een lange termijn visie aantoont.

We zijn dan ook zeer benieuwd hoe het zich de komende dagen gaat ontwikkelen en hoe snel Shibarium zal groeien wanneer het officieel live gaat.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!