Analist voorspelt dat deze altcoins gaan stijgen

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Pentoshi heeft aan zijn ruim 675.000 volgers op Twitter aangegeven dat twee altcoins nog veel meer ruimte hebben om te stijgen.

De eerste altcoin die de handelaar op zijn radar heeft staan is Polygon (MATIC). Hij gaf aan dat Polygon het prijsniveau van $1,30 waarschijnlijk zal veranderen van weerstand naar ondersteuning met de opwinding over de geplande lancering van de blockchain-upgrade zero-knowledge Ethereum Virtual Machine (zkEVM) mainnet beta, die op 27 maart gepland staat. Hij zei het volgende:

“MATIC [naar mijn mening] zal binnenkort $1,30 gebied waarschijnlijk omdraaien naar ondersteuning. Dat kan gebeuren met het verhaal voor de lanceringsdatum van 27 maart. Tegen die tijd zou het sterk moeten zijn. Ik zal op zoek zijn naar dips en geduld hebben en verwacht dat het over een paar weken een van de dominante verhalen zijn.”

Pentoshi zei ook dat Polygon zijn hoogste prijs ooit bereikt ten opzichte van Bitcoin (BTC), wat een waarschijnlijke rally is. Hij zei het volgende:

“Ik heb net ook naar het MATIC/BTC-paar gekeken voor enige samenvloeiing. Verbaasd over hoe goed het stand hield. Letterlijk kloppend op zijn ATH vs BTC. Ergens volgende maand is het hier waarschijnlijk in prijsontdekking. De eerste plaats die waar ik zal toevoegen is $1,30, en $1,25-0,27 als we het krijgen.”

De tweede altcoin op de radar van de pseudonieme analist is The Sandbox (SAND). Pentoshi gaf aan dat de munt, na een periode van consolidatie, zou moeten terugkeren naar range highs. Hij sloot af met:

“SAND: Dit ziet eruit als een heel mooie consolidatie en gaat waarschijnlijk weer omhoog naar de hoogste range [ongeveer $0,85]. Ik heb er geen, maar dit zijn de soorten grafieken die er goed uitzien voor mij.”

Tot slot gaf de analist aan dat de Bitcoin koers er ook erg goed uitziet en dat de munt nog met 30% kan gaan stijgen, richting $32.000. Hij zei het onderstaande:

“Deze candle voor BTC is gewoon: Wow. Zoals vermeld op 1 januari, denk ik dat het hoge bereik voor dit jaar $28.000 – $32.000 is. Heb het gevoel dat als we daar komen, dat een super moeilijke plek gaat worden. Dit ding is echt wild lol. Kijk er vol ontzag naar.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!