Coin Bureau voorspelt dat Ethereum uiteindelijk Bitcoin zal inhalen

De gastheer van het populaire YouTube-kanaal Coin Bureau, simpelweg bekend als Guy, heeft onlangs aangegeven dat hij Ethereum en een andere altcoin nauwlettend in de gaten houdt en verwacht dat deze twee crypto’s nog veel upside hebben.

In een nieuw interview op de CryptoBusy-podcast zei Turner dat hij gelooft dat Ethereum (ETH) uiteindelijk Bitcoin (BTC) zal overnemen en de leidende cryptocurrency zal worden op basis van marktkapitalisatie. Hij merkte echter op dat een dergelijke gebeurtenis niet zo belangrijk zou zijn als de meeste mensen denken:

“Ik denk dat het belangrijkste aan het feit of de flippening gebeurt of niet, is dat het geen probleem is. Ik denk dat veel maxi’s aan weerszijden van het hek de neiging hebben zich erover op te winden en zo. Ze hebben verschillende rollen. Ze doen verschillende dingen, dus [als] ETH BTC omdraait of niet, maakt dat wat mij betreft niet echt uit.

Ik denk persoonlijk dat het waarschijnlijk zal gebeuren, gezien de voortdurende groei van het ecosysteem van Ethereum en het aantal mensen dat ik denk dat het in de toekomst zal gebruiken. En het zal een van die dingen zijn die je zult gebruiken zonder het echt te beseffen.

Turner gaf verder aan dat Ethereum zal groeien vanwege zijn veelzijdigheid en constante upgrades. Hij beschreef het als volgt:

“Ik zie Ethereum alleen maar groeien. Ik bedoel, het heeft momenteel zoveel marktaandeel. Het evolueert voortdurend, vindt voortdurend nieuwe dingen, en we hebben dit hele laag-2 ecosysteemsysteem er al op gebouwd. Ik heb echt het gevoel dat Ethereum de basislaag gaat worden, de basisketen.”

De cryptocurrency-analist houdt ook nauwlettend het interoperabele blockchain-ecosysteem Cosmos (ATOM) in de gaten en zei dat het digitale activum zijn potentieel nog moet waarmaken. Hij zei het volgende:

“Ik denk nog steeds dat ATOM nog een lange weg te gaan heeft… ATOM, in de laatste bullmarkt, zoals ik me herinner, denk ik niet dat het zijn potentieel nog op geen enkele manier heeft vervuld.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!