Top altcoins die mogelijk kunnen instorten in de komende week

Hoewel Bitcoin’s prijsstijging boven de $63.000 de algemene markt optimistisch stemt, worstelen enkele altcoins om op te krabbelen. Dit wijst op een onderliggende bezorgdheid bij bepaalde altcoins over mogelijke ineenstortingen bij zelfs kleine marktcorrecties.

Terwijl sommige altcoins een sterke week voorspellen, duiden ze mogelijk op zwakte of een grillig keerpunt, wat een riskante ontwikkeling kan betekenen. Zullen deze altcoins een positieve draai kunnen maken of zakken ze door de belangrijke ondersteuningsniveaus?

Zwakte in SUI (SUI) waarschuwt voor een doorbraak onder $1

Hoewel de SUI-prijs niet in slaagt om de psychologische grens van $1,50 te bereiken na een bullish poging, daalt deze weer vanaf het 38,20% Fibonacci-niveau op $1,42. Niettemin suggereert de prijsactie van de altcoin een mogelijke omkering met een dubbele bodem bij de psychologische grens van $1.

Met de RSI-divergentie zijn er kansen op een opleving. Maar de opeenvolging van bearish kaarsen en het risico op een death cross wijzen op mogelijke neerwaartse druk.

Een bullish herstel zou kunnen resulteren in een bull run van SUI naar de $2 grens. Echter, een overheersing van bearish sentiment die de vraagzone van $1 doorbreekt, zou ernstige gevolgen kunnen hebben voor de altcoin. Bij een neerwaartse doorbraak bevindt de volgende ondersteuning zich op ongeveer 30% korting, rond $0,30, of op het 78,60% Fibonacci-niveau.

Herstel van Optimisme (OP) stuit op sterke weerstand

Na een bullish herstel gedurende de laatste drie weken, heeft de OP-prijs een stijging van 21% doorgemaakt en nadert het de psychologische grens van $3. Ondanks dit blijft het rendement op 30 dagen voor de altcoin nog steeds 5% negatief en heeft het moeite om het 61,80% Fibonacci-niveau te overtreffen.

Bovendien zou het bullish herstel kunnen samenvallen met de naderende death cross tussen de 50 en 200 dagen EMA. Hierdoor wordt in de prijsanalyse aangegeven dat de altcoin zich op een kritiek punt bevindt.

Indien de opwaartse trend boven de $3 weerstand uitbreekt, zou deze kunnen doorgaan richting de $5 grens. Aan de andere kant zou een ommekeer vanuit een zone met veel aanbod de altcoin met bijna 50% kunnen doen dalen tot $1,50.

Celestia (TIA) – De Altcoin Geconfronteerd Met Een Death Cross.

Met een bearish weerstandstrendlijn in het spel, lijkt de TIA-prijs een periode van sterke terugtrekking te doormaken. Terwijl het voortdurend wordt afgewezen door de trendlijn en de dynamische 50-daagse EMA, laat de altcoin een patroon van lagere hoogtepunten zien.

De prijsbeweging van TIA toont een mogelijk dubbel bodem patroon dat zich vormt rond de vraagzone van $9, wat toevallig samenvalt met het 61,80% Fibonacci-niveau. Daarnaast ondersteunt de RSI-divergentie het idee van een mogelijke opwaartse trend die de weerstandstrendlijn zou kunnen doorbreken.

Echter, de voortdurende neerwaartse trend en toenemende aanbod zouden de $9 zone kunnen doorbreken, vooral als de bredere markt te maken krijgt met een bearish hindernis. In zo’n scenario zou een doorbraak de altcoin kunnen doen dalen naar $6.

Kunnen deze Altcoins de volgende week doorkomen?

Terwijl de bredere markt steeds sterker herstelt, groeien de kansen op een verlichtende rally in altcoins. Toch zou een onderliggende zwakte in cryptocurrencies tot een kritieke ineenstorting kunnen leiden. Met zo’n fundamentele verandering zouden deze munten volgende week een aanzienlijke correctie kunnen ondergaan.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!