Shiba Inu maakt een opmerkelijke sprong van 1009% in verbrandingssnelheid

Shiba Inu (SHIB), een van de toonaangevende memecoins op basis van wereldwijde marktkapitalisatie, maakt opnieuw de krantenkoppen met een belangrijke update. Ondanks recente aanzienlijke verkopen heeft deze meme-munt opmerkelijke veerkracht getoond, waarbij hij zich verzet tegen marktconventies en een opwaartse trend handhaaft die de kritieke weerstand van $0.00002315 overstijgt op het moment van schrijven.

Deze opwaartse beweging van de token wordt aangedreven door een verbazingwekkende stijging van 1009% in de verbrandingssnelheid van Shiba Inu, die in de afgelopen 24 uur aan het licht kwam, met 29,11 miljoen SHIB die zijn vernietigd. Deze aanzienlijke toename in de verbrandingssnelheid van de token is bedoeld om de economische aspecten van SHIB te versterken, met een nadruk op het ontwerp en de distributie van zijn eigen digitale tokens, en het verminderen van het aanbod.

Wat een indrukwekkende stijging, maar liefst 1009%!

Terwijl de verbrandingssnelheid van SHIB met dat percentage toenam, bleef de prijstrajectorie haar opwaartse momentum behouden, in lijn met de bredere markttrends. Dit zorgde ervoor dat SHIB vandaag opnieuw de grens van $0,000025 doorbrak, waardoor investeerders aanzienlijk nieuwsgierig werden naar de optimistische toekomstige prijsbewegingen van Shiba Inu.

Hoewel wallets de afgelopen dag 211 miljard munten hebben verkocht, toonde Shiba Inu veerkracht. Coinglass onthulde ook SHIB-liquidaties ter waarde van $90,39K, wat wijst op verminderde verkoopdruk.

Tegelijkertijd heeft de Shiba Inu crypto-community onlangs een hard fork-upgrade voor Shibarium ondergaan, wat veel snellere transacties belooft en gasvergoedingen die “voorspelbaar zijn voor iedereen.” Bij een hard fork-upgrade wordt een bestaande blockchain in tweeën gesplitst, waarbij de oude achterblijft en de nieuwe vooruitgaat. Deze upgrade is onomkeerbaar.

Het is opmerkelijk dat een post-BTC-halveringsrally, waarbij altcoins de uptrend van BTC volgen, ook indrukwekkende winsten voor Shiba Inu kan opleveren.

Lucie’s boodschap vóór de verbranding van SHIB

In een recent bericht op X (voorheen Twitter)benadrukte Lucie, de marketingleider van Shiba Inu, het toenemende belang van betrokkenheid van de gemeenschap en inzet voor SHIB-verbrandingen. Ze legde uit dat ontwikkelaars en Shytoshi Kusama niet de hoofdrolspelers zijn bij verbrandingen, aangezien ze geen tokens bezitten.

De gemeenschap bevordert verbrandingen door acties zoals het vernietigen van tokens of het uitvoeren van transacties. In april heeft de Shiba Inu-gemeenschap meer dan 1,69 miljard tokens verbrand, wat aanzienlijk minder is dan de 15,64 miljard tokens die in maart zijn verbrand.

Lucie benadrukte het gemeenschappelijke doel om belangrijke prijsmijlpalen zoals $0,01 te bereiken. Ze onderstreepte de noodzaak van eenheid en gezamenlijke inspanning om de doelen van het Shiba Inu-project te bereiken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!