Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Smart Contracter bullish op Bitcoin en Avalanche

Een populaire handelaar en analist die de bodem van Bitcoin (BTC) in 2028 zes maanden van tevoren precies voorspelde, lijkt nu te veranderen in een bull. De analist onder de naam Smart Contracter vertelde aan zijn ruim 218.000 volgers op Twitter dat hij zijn bearish vooringenomenheid laat vallen nadat Bitcoin uit een hoger bereik brak.

Momenteel is hij nu op zoek naar mogelijkheden om langposities in te nemen waaneer er in prijsdaling optreedt. Volgens Smart Contracter zal Bitcoin er in de toekomst namelijk beter uit zien dan andere crypto-activa. Hij gaf het onderstaande aan:

“Nu BTC uit deze langzame schokkerige malaise is gekomen, schrap ik de bearish bias en kijk ik uit naar lange pullbacks.

Prijsactie lijkt me nu impulsief en ik geloof ook dat BTC op het punt staat de high van december te halen, de dominantie van BTC zal stijgen en BTC beter zal presteren dan altcoins.”

Als er wordt gekeken naar de grafieken van de analist, lijkt Smart Contracter te suggereren dat Bitcoin klaar is om boven de $18.800 uit te stijgen. Hij past de Eliot Wave Theory toe die stelt dat de hoofdtrend zich voordoet in een patroon met vijf golven. Een corrigerende trend doet zich voor in een patroon met drie golven.

Bitcoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $18.900 met een stijging van bijna 4% op de dag. Bovendien lijkt Smart Contracter te voorspellen dat BTC meer dan 43% zal bereiken in termen van de Bitcoin-dominantie. Op dit moment is de dominantie van Bitcoin ongeveer 38%.

Smart Contracter keek vervolgens naar de smart contract-enabled blockchain Avalanche (AVAX). Hij gaf aan dat het lijkt dat de nummer 19 op de lijst met grootste cryptocurrencies het dieptepunt heeft bereikt na een correctievan 90% ten opzichte van het hoogste punt. De analist zegt op zoek te gaan naar koopmogelijkheden wanneer Avalanche naar beneden corrigeert. Smart Contracter zei het volgende:

“Nu AVAX uit dat hoge tijdsbestek brak en diagonaal eindigde met een godskaars, lijkt het me een dieptepunt. Kan hier absoluut niet achtervolgen. Maar 100% weer op mijn radar voor pullback-aankopen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!