Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Altcoin Sherpa bullish op drie crypto’s, maar denkt dat de bodem nog niet in is

Een populaire crypto-analist heeft bullish prijsdoelen voor Bitcoin (BTC) en een concurrent van Ethereum (ETH), Aptos (APT), gesteld. Eerst waarschuwt de analist echter voor een daling van de prijs. Altcoin Sherpa vertelde aan zijn bijna 190.000 volgers op Twitter dat Bitcoin binnenkort de $19.000 zal bereiken. De grootste cryptocurrency op het gebied van marktkapitalisatie is in de afgelopen dagen in een opwaarts momentum terechtgekomen en wisselt momenteel van eigenaar voor $18.190 met een stijging van ruim 4% op de dag. Sherpa meldde het onderstaande over BTC:

“BTC: Uiteindelijk denk ik dat $ 19.000 het gebied is waar de prijs naartoe zal gaan, ik weet alleen niet of we eerst een duik nemen of niet. Ik denk dat we dit gat een beetje opvullen en dat er meer liquiditeit is dan de huidige prijs.”

Aptos zou volgens de analist zelfs met meer dan 31% kunnen stijgen mits Bitcoin omhoog blijft gaan. Altcoin Sherpa zei:

“APT: richt zich op $ 7 om dit gat in het algemeen op te vullen, zolang BTC goed speelt.”

Aptos wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $5,30 met een stijging van ruim 1% ten opzichte van 24 uur geleden.

Bovendien waarschuwt de analist dat de bodem waarschijnlijk nog niet is bereikt ondanks het feit dat de markt in de lift zit in de afgelopen dagen. Volgens hem zijn er mogelijkheden om winst te maken in de huidige situatie van de markt. Het volgende gaf hij aan:

“[Naar mijn mening] is het onwaarschijnlijk dat dit de bodem is, er komt waarschijnlijk nog meer pijn. Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds kansen zoals die we de afgelopen weken hebben gehad – geniet van deze tijden, want het kan even duren voordat we weer een mini-altrun zoals deze krijgen.”

“Met andere woorden, haal het meeste uit deze korte altcoin runs waar ze 25%-2x+ gaan. Spring snel op het verhaal, steek de spread over, wees agressief. De volgende keer dat dit gebeurt, kan maanden duren en we zouden gewoon weer binnen dat kleine handelsbereik kunnen zijn.”

“2018 en 2019 waren beide jaren voor de handel in altcoin (alt/BTC-paren, wat toen primair was). Er is veel geknoeid en ik verwacht veel van hetzelfde voor 2023 – er komen nog veel hakken aan. Dat gezegd hebbende, we zullen hier en daar nog steeds veel van deze mini-alt-runs zien.”

Tot slot keek Sherpa naar het liquiditeitsnetwerkplatform WOO Network (WOO), waarover hij aangaf dat het zou kunnen dalen tot $0,14 zodra Bitcoin begint te dalen. Het onderstaande werd aangegeven:

“Er is de laatste tijd veel over gesproken op CT [crypto Twitter], het is een van mijn langdurige bewaarplichten. Zat er vanaf het begin in en houd het gewoon op dit punt vast. 200-dagen EMA [exponentieel voortschrijdend gemiddelde] dat in eerste instantie als weerstand fungeert (normaal), als je dit wilt bieden, zou je streven naar $ 0,15 en $ 0,14 als BTC daalt.”

Op het moment van schrijven WOO verhandeld voor een prijs van $0,16 met een daling van bijna 2% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!