Shiba Inu (SHIB) plaagt met samenwerking met Bugatti Group

Shibu Inu (SHIB) heeft zijn community geplaagd met de mogelijkheid op een samenwerking met het Noord-Amerikaanse luxebedrijf Bugatti Group. Zo gaf het officiële social media-account van het ecosysteem aan dat de aankondiging de komende dagen zal komen. Het tweette het volgende:

De tweet, waarin Shiboshis wordt genoemd, tagde het sociale media-account van Bugatti Group, een luxe merk dat handelt in bagagetassen, handtassen, aktetassen en accessoires met het hoofdkantoor in Montreal, Canada.

Shiboshis, die in oktober 2022 werden gelanceerd, is een verzameling non-fungibele tokens (NFT’s) die exclusief zijn voor het Shiba Inu-ecosysteem.

Bij de tweet werd een videoclip geplaatst met wat lijkt op de logo’s van Shiba Inu en de Bugatti Group op reistassen en aktetassen met Shiboshi’s op de zijkanten gepleisterd.

De Bugatti Group kondigde in november 2022 haar inaugurele NFT-project aan in samenwerking met de op Ethereum (ETH) blockchain gebaseerde Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-collectie. Destijds zei het luxemerk dat het bezig was met het mogelijk maken van het printen van NFT’s op zijn koopwaar. Het gaf het volgende aan:

“Om dit ingewikkelde productieproces uit te voeren, investeert Bugatti Group in het bouwen van een geheel nieuwe faciliteit, uitgerust met geavanceerde technologie en machines waarmee ze unieke NFT’s op bagage en crossbodytassen kunnen printen.

Deze moderne gepatenteerde technologie stelt NFT-houders ook in staat om hun aangepaste profielfoto’s op genoemde producten en binnenkort op websites van internationale retailers af te drukken.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!