Whale verplaatst $28,7 miljoen aan Shiba Inu (SHIB)

Een onbekende whale heeft plotseling meer dan $28,7 miljoen aan Shiba Inu (SHIB) verplaatst, waarschijnlijk vanwege het feit omdat het netwerk binnenkort een layer-2-upgrade zal ondergaan.

Volgens blockchain-tracker en onderzoeksplatform Whale Alert stuurde een onbekende portemonnee meer dan 3,37 biljoen SHIB naar een andere onbekende portemonnee. Voor de transactie werd een vergoeding van 0,00179 Ethereum (ETH) betaald, ter waarde van ongeveer $2,46.

Op het moment van schrijven heeft de verzendende portemonnee een SHIB-saldo van nul, terwijl de ontvangende portemonnee het volledige verzonden bedrag bevat, volgens Etherscan-gegevens.

Het Shibarium-project is de binnenkort te lanceren layer-2-blockchain voor het Shiba Inu-netwerk. De layer-2-blockchain is een schaaloplossing die bedoeld is om de lage transactiesnelheid van Shiba Inu’s hostketen Ethereum aan te pakken. Shibarium heeft onlangs ShibaSwap’s BONE geselecteerd om te gebruiken voor blockchain-transactiekosten en voor andere activiteiten. Met BONE kunnen gebruikers ook stemmen op aankomende voorstellen.

Een datum voor de lancering van het Shibarium-project blijft onduidelijk, maar wordt dit jaar verwacht. De pseudonieme ontwikkelaar, bekend als Shytoshi Kusama, zei vorige maand dat Shibarium “zeer binnenkort” zal verschijnen. Bovendien kan SHIB binnenkort stijgen door de geplande introductie van nieuwe functies, waaronder het verbranden van SHIB-tokens.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!