Cheds geeft voorspelling voor ETH, SOL, XRP en drie andere altcoins

Een populaire crypto-analist heeft zijn voorspellingen gedaan voor Ethereum (ETH) en een aantal altcoins. Cheds gaf in een interview met Scott Melker aan dat ETH een schoon triggerniveau heeft rond de $1.420-$1.430. Deze prijs-range heeft het eerdere ondersteuningsniveau en het 200-daagse voortschrijdende gemiddelde gewist. Op het moment van schrijven wordt ETH verhandeld voor een prijs van $1.252 met een zijwaartse beweging ten opzichte van vorige dag.

Cheds ging verder met zeggen dat Ripple (XRP) momenteel op een cruciaal prijspunt staat. XRP wordt momenteel verhandeld voor een prijs van $0,34 met een daling van bijna 2% ten opzichte van 24 uur geleden. Cheds gaf het onderstaande aan over XRP:

“Je hebt opvolging nodig. Het is net als het begin. En dus als de bulls hier niet stuiteren [voor $ 0,3416], is dat geen probleem. Dat is een goed begin van een soort kleine tot middelgrote beweging. Misschien tot $ 0,38 tot $ 0,39. En als dat niet het geval is, zit je echt in de problemen, want kijk naar de lange onderste schaduw. Dat zijn kopers die erin springen, lagere prijzen afwijzen, weer boven verloren steun komen.”

Dogecoin (DOGE) is de volgende altcoin die werd behandeld door Cheds en volgens de analist ziet de memecoin er niet goed uit. DOGE wisselt op dit moment van eigenaar voor een prijs van $0,073 met een stijging van iets meer dan anderhalf procent op de dag. Cheds zei het volgende over de memecoin:

“Het is de klassieke slow-bleed raket. De MA-200 verliezen, hier steun verliezen. Ik bedoel, ik denk dat het ongeveer [$ 0,05] of [$ 0,057, $ 0,058] gaat worden. Waarschijnlijk bereik dieptepunten.”

Cheds ging door met Cardano (ADA), de rivaal van Ethereum. Volgens de analist heeft hij geen plannen om iets met ADA te doen. Hij vindt het interessanter om ADA te shorten zodra de prijs van binnen het bereik van $0,30 komt. Op dit moment wordt het native token van Cardano verhandeld voor een prijs van $0,266 met een stijging van 1% op de dag.

De grootste bounces komen in een neerwaartse trend terecht, aldus Cheds pratende over Solana (SOL). Volgens Cheds voelt zich ‘constructief’ over de prijs van SOL boven de $11,50. Op dit moment wordt SOL verhandeld voor een prijs van $13,21 met een daling van 2% op de dag. Op januari schommelde de altcoin nog rond de $10 voordat het een stijging van ongeveer 40% meemaakte eerder deze week.

Tot slot had Cheds wat te melden over de blockchain-schaaloplossing Polygon (MATIC). Volgens de analist heeft MATIC ondersteuning nodig om een opwaartse trap te bouwen. $0,72 geldt hierbij als een belangrijk ondersteuningsniveau. Het volgende potentiële niveau voor MATIC ligt rond de $1,06, terwijl de altcoin momenteel wordt verhandeld voor een prijs van $0,799 met een daling van iets meer dan een half procent ten opzichte van 24 uur geleden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!