Solana heeft een opwaarts potentieel van 43%, aldus analist

Een crypto-analist die op de voet wordt gevolgd heeft gezegd dat een concurrent van Ethereum (ETH) zich opmaakt voor een enorme stijging nadat het vorig jaar 95% van zijn waarde had verloren. DonAlt gaf in een nieuwe video op YouTube aan dat Solana (SOL) een grote rally kan gaan meemaken. Volgens DonAlt zetten handelaren namelijk zwaar in op de aanhoudende ondergang van de altcoin. DonAlt gaf het onderstaande aan:

“Mensen hebben SOL geshort. Ik vind het eigenlijk heel leuk voor $4,20 … Maar ik denk eerlijk gezegd dat er een kans is dat we er niet komen. En dit is een structuur die ik graag koop, want in de huidige wekelijkse look is er een waarin de markt volledig verdwijnt, en je krijgt een klein beetje kopen en nog een secundair capitulatie-evenement. Ik koop deze meestal graag.

Ik zou elk moment een beweging van $10 naar $16 kunnen zien gebeuren, wat een enorme transactie is.”

Solana wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $11,88 met een stijging van ruim 8% ten opzichte van 24 uur geleden. DonAlt denkt dat Solana een opwaarts potentieel heeft van meer dan 43% ten opzichte van de huidige niveau’s.

Vervolgens keek de analist naar Ethereum zelf. DonAlt gaf aan dat ETH relatief sterk is, maar nog steeds niet het belangrijke weerstandsniveau heeft kunnen flippen om bullish te worden. DonAlt zei:

“Laten we zeggen dat ETH vanaf hier omhoog gaat, en $1.300 is de dichtstbijzijnde weerstand, en het begint erop te lijken dat het de trend doorbreekt.”

“Je hebt nog steeds een van de grootste verhalen die we hebben gehad in crypto, in feite gaat ETH deflatoir. Dat spel hebben we nog helemaal niet gehad. Ik denk dat het op een laag pitje staat omdat de hele markt het slecht doet. Maar ik zou dat allemaal niet willen vervagen. Als het crasht naar $800, dan crasht het naar $800, en ik koop het. Als het $700 overschrijdt, koop ik het. Of als het enige kracht toont door $1.300, zou ik meer dan bereid zijn om ook een grotere positie in te nemen, omdat ik denk dat er veel in het verschiet ligt voor ETH.”

Ethereum wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $1.217 met een zijwaartse beweging ten opzichte van vorige dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!