Terra Classic scheidt van Terrafrom Labs na aangenomen voorstel

Het controversiële voorstel 11030 van Terra Rebels is aangenomen. Het voorstel zorgt voor de scheiding van Terra Classic (LUNC) met Terraform Labs (TFL) en Do Kwon. Een medewerker van Terraform Labs, Jared, wees er eerder op dat het beter is voor Terra Classic om los te koppelen van Terra (LUNA).

De vrijwillige ontwikkelaarsgroep Terra Rebels stelde voor om de TFL-backend-infrastructuur en -activa te scheiden van Rebel Station. TFL gaat namelijk werken aan een andere cross-chain-station-wallet waardoor de ondersteuning voor Terra Station mogelijk zal beëindigen.

De community stemde voor het voorstel, waarbij meer dan 71% voor stemde en bijna 6% tegen. Meer dan 20% heeft zich onthouden van stemmen vanwege de controversiële factor om alleen afhankelijk te zijn van een team van vrijwillige ontwikkelaars voor de toekomst van Terra Classic.

Sinds dat Terra Rebels ervoor hebben gekozen om alleen aan Rebel Station te werken, wordt de wallet nu beheert door de TerraCVita-ontwikkelaarsgroep. In een tweet onthulde TerraCVita dat zij tegen het voorstel hebben gestemd. De ontwikkelaarsgroep gelooft dat ze Terra Station gratis kunnen onderhouden en $150.000 van de community-pool kunnen besparen. TerraCVita werkt momenteel met TFL om Allenodes-validator om Terra Station te runnen.

Niet alleen bij de community was er een duidelijk verschil tussen de voorstanders en tegenstanders van het voorstel. De validators hebben namelijk ook hun steun uitgesproken met 36 stemmen voor en 12 tegen.

Ook is recentelijk een heropening geweest van de IBC-channel tussen de chains van Terra Classic Cosmos (ATOM). Dit zal ongetwijfeld helpen om het nut van Terra Classic te verhogen en de waarde van LUNC te laten stijgen.

Terra Classic wordt momenteel verhandeld voor een prijs van $0,000164 met een daling van bijna 2% ten opzichte van 24 uur geleden. Ook is de marktkapitalisatie onder de $1 miljard gedoken met ruim $981 miljoen. Momenteel wacht de community op de grote v23 upgrade van Terra Classic.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!