Top 7 crypto’s om in de gaten te houden!

Of u nu geïnteresseerd bent in beleggen in cryptovaluta’s of cryptocurrencies in het algemeen, er zijn een paar dingen die u moet weten. Hier zijn enkele van de meest populaire cryptocurrencies en tokens om in de gaten te houden:

Dash 2 Trade

Of u nu een ervaren belegger bent of een nieuwkomer in crypto, u weet dat crypto-investeringen een volatiele markt kunnen zijn. Prijzen kunnen dalen en u kunt verwoestende verliezen lijden. Maar er zijn ook een aantal tools die u kunnen helpen slimme beslissingen te nemen en uw investeringen te laten renderen.

Dash 2 Trade is zo’n platform. Het biedt een verscheidenheid aan cryptotools en een gebruiksvriendelijke interface om u te helpen onafhankelijke handelsstrategieën te creëren en te testen. De reeks functies omvat een op maat gemaakte presale / ICO-ranger, kopersentimentmonitor en handelssignalen. Het dashboard simuleert real-world handelsomstandigheden om u bruikbare inzichten te geven.

Solana

Met behulp van smart contracts is Solana een efficiënte blockchain die helpt bij het creëren van gedecentraliseerde financiële applicaties, ook wel bekend als DApps. Bovendien wordt het Solana-netwerk ondersteund door Andreessen Horowitz, Polychain en FTX, een populair crypto-uitwisselingsplatform. Solana gebruikt bewijs van geschiedenis en bewijs van stake consensus om de snelheid van het netwerk te verhogen en transactiekosten te verlagen.

Staking Solana is een manier om enkele munten in het netwerk te bemachtigen. Dit proces omvat het uitzetten van uw Solana-tokens naar een validatieknooppunt om uitzetbeloningen te verdienen. De beloning is in de vorm van nieuwe Solana-munten. De validator verzamelt ook een commissie.

IMPT

IMPT is een uniek project dat de kracht van de blockchain gebruikt om koolstofkredieten gemakkelijker beschikbaar te maken. Het stelt particulieren en bedrijven in staat actie te ondernemen tegen klimaatverandering.

De markt voor vrijwillige CO2-compensatie groeit snel. Er wordt voorspeld dat het in 2050 $ 50 miljard zal bereiken. Deze markt is sinds 2008 met 128% gegroeid. IMPT zal particulieren een gemakkelijke manier bieden om in groene projecten te investeren.

Bovendien zal IMPT individuen in staat stellen koolstofkredieten te verhandelen door het gebruik van de blockchain. Duizenden retailers zullen zich aansluiten bij het IMPT-ecosysteem, waardoor consumenten koolstofkredieten kunnen kopen.

LBLOCK-token

LBLOCK-token is een crypto-investering waarmee u kunt deelnemen aan de loterij en kans maakt op een prijs. Het is gemaakt als alternatief voor traditionele loterijen.

Het is momenteel beschikbaar via gedecentraliseerde uitwisselingen. Het token is ook een betalingsvergoeding voor protocoltransacties. Het Lucky Block-platform zal naar verwachting vrijwel onmiddellijke prijsverdeling bieden.

Het circulerende aanbod van LBLOCK zal naar verwachting drastisch afnemen in 2023. Dit zou het token kunnen helpen herstellen. De munt is een risicovolle belegging die mogelijk niet voor alle beleggers geschikt is. LBLOCK is echter een goede keuze voor mensen met een hoge risicotolerantie.

Copium-protocol

Met behulp van een speciaal protocol stelt Copium Protocol beleggers in staat om passief te investeren in cryptomining. Dit betekent dat ze geen hardware hoeven aan te schaffen, te onderhouden of zelfs maar te beheren. In plaats daarvan worden hun winsten verdeeld via het investeringsecosysteem. Het Copium Protocol Ecosysteem bestaat uit vier pijlers: de Copium Coin, de Copium Investor Pass, het Copium Mining Network en het Staking Platform.

De Copium Coin is het ERC-20-token dat het Copium Protocol Staking Platform aandrijft. Gebruikers kunnen de Copium Coin voor een bepaalde tijd inzetten en een hoge rente verdienen. Bovendien stelt het Staking Platform gebruikers in staat om inzetparameters te wijzigen.

TARO

TARO is een cryptocurrency waarmee gebruikers activa kunnen uitwisselen op het Lightning Network. Het stelt hen ook in staat om betalingen over de hele wereld te verzenden zonder een bankrekening te openen. Hoewel het bedrijf nog in de kinderschoenen staat, is het een stap voorwaarts in de cryptorevolutie.

Het gebruikt het Lightning Network en het Bitcoin-monetaire systeem om de liquiditeit te vergroten en het netwerk aantrekkelijker te maken voor handel. Het maakt de overdracht van kleine activa op een veilige, directe en goedkope manier mogelijk.

Het kan door iedereen worden gebruikt om digitale middelen te creëren en uit te wisselen. Het wordt wel de veiligste blockchain ter wereld genoemd.

Auteur bio:

Artikel geschreven voor CryptoBenelux door Boris Dzhingarov, crypto-investeerder en ondernemer.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!