Bekende analist voorspelt 3600% Ripple koersstijging – Welke coins gaan stijgen als XRP naar $20 gaat?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De XRP koers is vandaag met 1,4% gestegen naar $0,5365 en zou op het punt kunnen staan om een grote doorbraak te doen. Een bekende crypto analist voorspelt namelijk dat de XRP koers naar $18 kan stijgen.

In dit artikel kijken we naar wat XRP kan gaan doen op langere termijn, waar crypto heen gaat en welke altcoins kunnen profiteren van de opkomende crypto bull run.

Gaat Ripple 3.600% stijgen naar $18?

De XRP koers ligt momenteel op $0,5365 na een stijging van +1,4% in de afgelopen 24 uur, dit betekent ook een stijging van 5,7% in de afgelopen 7 dagen voor Ripple. Maar volgens crypto analist Dark Defender staat XRP klaar voor een gigantische stijging van 3.600% naar $18.

De bekende crypto analist maakt gebruik van Elliot waves en de driehoek van de rode (resistance en blauwe (support) lijn. Een doorbraak boven deze driehoek, kan leiden tot een parabolische stijging voor XRP.

De kans dat XRP onder de driehoek uitbreekt is ook aanwezig, waardoor XRP in dat geval tot $0,38 kan dalen. Hierdoor zou de analyse van Dark Defender niet tot bloei komen en zal hij een nieuwe analyse moeten doen.

Maar zoals het er nu uitziet, lijkt XRP de goede kant op te gaan en zou het binnenkort een doorbraak aan de bovenkant kunnen maken op de maandelijkse grafiek. In zijn blog, legt Dark Defender in meer detail uit waarom XRP op het punt staat om te exploderen.

Een factor die XRP een grote boost kan geven is de verwachting dat de rechtszaak tussen Ripple en de Securities & Exchange Commission (SEC) na vele jaren binnenkort zijn conclusie kan bereiken. Hieruit zou bepaald worden hoe hoog de boete wordt voor Ripple en of XRP nog verkocht mag worden aan institutionele investeerders.

In het geval van positief nieuws, kan XRP al snel boven $1 uit breken, maar een stijging naar $18 lijkt nog steeds erg bizar, gezien XRP momenteel een market cap van bijna $30 miljard heeft en met zo’n stijging meer dan $560 miljoen zou worden.

Welke altcoins gaan stijgen in de volgende crypto rally?

XRP heeft nog een lange weg te gaan en de kans bestaat dat de XRP Army zit te wachten op een stijging die nooit komt. Om die reden wordt XRP momenteel voor de grap ook wel een stablecoin genoemd.

In dit artikel kijken we naar alternatieven voor XRP die meer potentie hebben om dit jaar hard te stijgen wanneer er een grote altcoin rally plaatsvindt. Deze veelbelovende crypto projecten hebben fantastische teams en kunnen hierdoor mogelijk veel stijgen in waarde.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Memecoins zijn dit jaar overal te vinden, maar er zijn er weinig die op meerdere blockchains te vinden zijn. Dogeverse (DOGEVERSE) is een bijzondere memecoin die op 6 van de grootste blockchains zal lanceren en heeft met zijn presale al meer dan $13 miljoen op weten te halen.

Dogeverse zal te vinden zijn op Polygon, Base, Ethereum, de Binance Smart Chain, Solana en Avalanche. Hierdoor heeft de memecoin extra veel kans om viraal te gaan, wat verder wordt versterkt door de immense populariteit van het project.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $0,00031 per stuk in de presale en krijgt de mogelijkheid om deze tokens te staken om tijdens de presale nog meer tokens te verdienen. Na de presale zal de memecoin gelanceerd worden en kun je gekochte tokens met eventuele staking rewards claimen.

Nu naar Dogeverse

Mega Dice token (DICE)

Een veelbelovende utility token waar veel mensen naar uitkijken is de Mega Dice token (DICE). Deze token biedt voordelen voor spelers van het Mega Dice casino en voor investeerders die op zoek zijn naar een nieuwe en betrouwbare bron van passief inkomen.

DICE op Solana zal spelers de ultieme gestroomlijnde ervaring geven en biedt ze toegang tot exclusieve content en cashback bonussen. Investeerders kunnen DICE staken om een deel van de omzet te verdienen als passief inkomen. Op dit moment heeft Mega Dice meer dan 10.000 spelers en meer dan $50 miljoen aan omzet per maand.

De presale van DICE heeft al meer dan $780.000 opgehaald en wanneer de $1 miljoen bereikt is, zal de huidige prijs van $0,069 per token stijgen. Door nu te kopen profiteer je van de eerste en laagst mogelijke presale prijs voor de Mega Dice token, die na lancering veel meer waard zou kunnen worden.

Nu naar de Mega Dice token presale

WienerAI (WAI)

WienerAI (WAI) is ⅓ memecoin, ⅓ utility token en ⅓ worst, deze teckel staat klaar om met behulp van AI-technologie en zijn “Sausage Army” de crypto markt te veroveren. De nieuwe WAI token is in de presale te koop en heeft al meer dan $1,1 miljoen opgehaald.

Zowel meme coins als Artificial Intelligence coins profiteren van de mogelijkheid om binnenkort een grote bull run mee te maken. Dit geeft WienerAI een dubbele kans om een groot succes te worden, terwijl zijn community ervoor zorgt dat de memecoin relevant blijft.

Je kunt de token van WienerAI kopen voor $0,000704 per stuk en tijdens de presale staken voor hogere beloningen die je aan het einde kunt claimen. Binnenkort zal WAI live gaan op zijn eerste exchange en kan de prijs van deze token nog veel hoger worden.

Nu naar WienerAI

Sealana (SEAL)

Een nieuwe veelbelovende Solana memecoin heeft vorige week zijn presale geopend voor investeerders en heeft hiermee al meer dan $250.000 opgehaald. Sealana (SEAL) bouwt veel momentum op en kan binnenkort een grote sensatie worden.

De enorme zeehond van Sealana maakt zich klaar om een enorme memecoin te worden. Vanuit de zolderkamer van zijn moeder is de zeehond dag en nacht aan het traden, met junk food als zijn energiebron. 

De memecoin is in de presale te koop voor 1 SOL per 6.900 tokens, tokens die je bij aankoop als airdrop zult krijgen aan het eind van de presale. Binnenkort kan Sealana (SEAL) het succes van zijn voorganger, Slothana (SLOTH), die met 100% is gestegen na lancering, mogelijk herhalen.

Nu naar Sealana

5th Scape (5SCAPE)

Een andere sector die dit jaar en de komende jaren behoorlijk kan groeien is die van Virtual Reality (VR). Het nieuwe VR ecosysteem, 5th Scape (5SCAPE) bereidt zich voor op de toekomst en biedt met zijn presale de kans voor investeerders om hetzelfde te doen.

5th Scape is een VR ecosysteem waarmee ontwikkelaars hun eigen VR ervaringen kunnen delen met gebruikers. Gebruikers kunnen gamen, series en films kijken, of zelfs les krijgen in de virtuele wereld. Bovendien biedt 5th Scape kwalitatieve gear die je nodig hebt om het beste uit deze VR experiences te halen.

De token die je nodig hebt om te genieten van het ecosysteem, 5SCAPE, is in de presale te koop voor $0,00327 per stuk en heeft voor het project al $5,8 miljoen opgehaald. Deze token kun je staken voor passief inkomen en toegang tot premium VR content.

Nu naar 5th Scape

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!