Deze crypto’s moet je in de gaten houden voor de volgende bullmarkt, aldus Bankless

In een nieuwe update beschreef het crypto-financieringsplatform Bankless verschillende crypto’s en sectoren die je in de gaten moet houden voor de volgende bullmarkt. Het ging verder met stellen dat hoewel de cryptomarkt zich momenteel “stuurloos” voelt, de toekomst nog steeds rooskleurig is.

In de update gaf het aan dat het het traject van layer-2-schaalplatforms Arbitrum en Optimism (OP) nauwlettend in de gaten houdt, waarbij het gerucht gaat dat Arbitrum mogelijk een eigen token zal lanceren.

De volgende op de lijst van Bankless is het interoperabele blockchain-project Cosmos (ATOM), waarbij het aangeeft dat ATOM klaar is om te groeien, omdat het in de nabije toekomst verschillende upgrades en projecten heeft. Eén belangrijke upgrade, die in januari 2023 wordt gelanceerd, zal de beveiliging van het netwerk versterken en stroomlijnen.

Bankless houdt ook de gedecentraliseerde financiële sector (DeFi) in de gaten en gaf aan dat deze tegen het einde van dit jaar of begin volgend jaar zal heropleven, aangezien optieprotocollen en DeFi voor NFT’s zullen groeien. Het beschreef het als volgt:

“Een sector die flink aan kracht lijkt te winnen, zijn optieprotocollen. Profiteren van de verhoogde capaciteit die wordt geboden door layer-2’s, lijken protocollen zoals Dopex, Lyra en Premia in de nabije toekomst te groeien, aangezien opties een belangrijker onderdeel worden van de cryptomarktstructuur en omdat geavanceerde DeFi-gebruikers hun risico lijken te beheren on-chain.

De laatste sectoren op de lijst van het platform zijn Web3 social en crypto gaming (GameFi). Bankless zei dat Web3-sociale platforms zullen groeien omdat ze bestand zijn tegen censuur. Het ging verder met stellen dat een paar apps en protocollen om de komende maanden in de gaten te houden gm.xyz en Lens, evenals DeSo (decentralized social) zijn.

Het sloot af met stellen dat GameFi zou kunnen dienen als een platform om de wijdverbreide acceptatie van NFT’s naar voren te brengen, met name het succes van play-to-earn-spellen zoals Axie Infinity, STEPN en Sweatcoin.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!