Kleine prijzen, grote dromen: Penny crypto’s klaar om te stijgen in mei

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl de bull run van 2024 steeds meer momentum krijgt, trekt een specifieke groep cryptocurrencies de aandacht. Deze goedkope opties zijn niet alleen zakvriendelijk; ze zijn ook gepositioneerd voor een aanzienlijke potentiële groei in mei. Beleggers willen graag ontdekken welke van deze zogenaamde penny-crypto’s de volgende zouden kunnen zijn die getuige zal zijn van een stijging. De opwinding is voelbaar, waarbij elke belegger op zoek is naar dat succes tussen de vele hoopvolle mensen die strijden om een uitbraak.

BlastUP-voorverkoop eindigt over enkele weken, laatste kans om goedkoop te kopen

De voorverkoop van BlastUP heeft grote belangstelling gewekt onder crypto-enthousiastelingen en bereikte in recordtijd $5 miljoen. Meer dan 12.000 slimme investeerders hebben al BlastUP-tokens gekocht voordat hun waarde omhoog schiet.

De voorverkoop loopt tot eind mei, dus er is wat tijd om uw crypto-bezit te vergroten met BlastUP, het bezit dat klaar is voor een explosief rendement tot 1000%. BlastUP-tokens worden momenteel verkocht voor een paar dollarcent en zullen naar verwachting tegen het einde van dit jaar $10 bereiken.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> De tijd tikt – Koop $BLP voordat mei eindigt! <<

Bonk-prijsoverzicht en -voorspelling

Op de huidige markt wordt Bonk (BONK) verhandeld tussen $0,000015 en $0,000024. De afgelopen week is BONK met 32,41% gestegen, maar de afgelopen maand met 8,76% gedaald. Er wordt de afgelopen zes maanden een scherpe stijging van 3591,94% waargenomen. Deze bewegingen worden gemengd met recente trends die meer corrigerende patronen laten zien na een aanzienlijke stijging.

De vooruitzichten voor BONK laten een mix zien van groeipotentieel en zorgbehoefte. De munt heeft sterke oplevingen en enkele terugtrekkingen gekend. De huidige niveaus zouden richting de dichtstbijzijnde weerstand van $0,000027 kunnen gaan, maar een terugval is ook mogelijk, waarbij de steun wordt gericht op $0,000009. De voortschrijdende gemiddelden liggen iets boven de huidige prijs, wat duidt op enige aarzeling in de markt. Beleggers moeten deze niveaus nauwlettend in de gaten houden, aangezien de volgende zet van BONK cruciaal zal zijn voor de koers op de korte termijn.

Ondo’s recente prijstrends en toekomstige bewegingen

De prijs van Ondo schommelde de laatste tijd tussen $0,64 en $1,03. De afgelopen week daalde de rente met 2,41%, en als we een maand terugkijken, daalde deze met 12,12%. Maar in zes maanden tijd is de munt met maar liefst 2574% gestegen. De prijs beweegt niet te sterk, maar ook niet te zwak, zoals blijkt uit de RSI op 53,37, wat erop wijst dat de prijs momenteel niet sterk opwaarts of neerwaarts beweegt.

Voor ONDO zou het moeilijk kunnen zijn om de volgende weerstand op $1,24 te bereiken, tenzij het sterke marktsteun krijgt, wat mogelijk zou kunnen zijn als de algemene markttrends omhoog gaan of als Ondo positieve ontwikkelingen kent. Maar beleggers moeten voorzichtig zijn; als de huidige steun van $0,47 wordt doorbroken, zou de prijs scherp kunnen dalen. De balans van langzaam bewegende indicatoren zoals MACD en Stochastics duidt op een neutraal vooruitzicht, dus het is een allegaartje voor ONDO.

Polygon huidige prijsbeweging en voorspelling

De MATIC-prijs van Polygon schommelde de laatste tijd tussen $0,64 en $0,77. Deze week is de rente licht gedaald met 0,81%, en nog opmerkelijker: de afgelopen maand is deze met 26,95% gedaald. Over zes maanden is het echter met 12,62% gestegen. Als we naar de huidige prijs kijken, zien we dat deze zachtjes beweegt, met de potentie om óf naar de dichtstbijzijnde weerstand van $0,83 te klimmen, óf naar de steun op $0,56 te dalen.

De vooruitzichten voor MATIC duiden op een mogelijke groei richting het $0,83-niveau, maar beleggers moeten rekening houden met mogelijke dalingen richting het $0,56-steunniveau. Gezien het feit dat de RSI neutraal is op 54,93, en de MACD een minimaal niveau vertoont op 0,004, zou de munt in beide richtingen kunnen bewegen, wat een evenwichtig marktsentiment weerspiegelt. De geleidelijke opwaartse trend van MATIC in de afgelopen zes maanden zou kunnen voortduren als de markt positief blijft, maar het is ook verstandig om de mogelijkheid van een neerwaartse trend te overwegen als de steunniveaus worden overschreden.

Cardano heeft de afgelopen week en maand een daling gezien, met respectievelijk een verandering van -7,50% en -27,96%. Als we verder terugkijken, is de koers de afgelopen zes maanden echter met 54,79% gestegen. De huidige prijs schommelt tussen $0,45 en $0,53. De bewegingen suggereren recentelijk een meer corrigerend karakter, aangezien de prijzen onder de dichtstbijzijnde weerstand van $0,57 blijven en boven het nabijgelegen ondersteuningsniveau van $0,39 blijven.

Gezien de huidige technische indicatoren zou de toekomstige prijs van ADA in beide richtingen kunnen bewegen. De nabijheid van de prijs tot de eenvoudige voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen van $0,47, en een neutrale RSI van 50,64, duiden op het potentieel voor stabiliteit. Toch kan er bij een lage stochastische waarde ruimte zijn voor een opwaartse beweging. De munt kan aanzienlijke druk ondervinden als hij probeert het tweede weerstandsniveau van $0,66 te doorbreken, terwijl het tweede ondersteuningsniveau van $0,30 een sterk vangnet biedt in geval van een neerwaartse trend.

Conclusie

Op het gebied van penny-cryptocurrencies die veelbelovend zijn voor groei in mei, wordt de aandacht gevestigd op minder bekende munten zoals BONK, ONDO, MATIC en ADA. Deze munten laten op de korte termijn echter mogelijk niet zoveel groei zien in vergelijking met BlastUP, die opvalt met het meeste potentieel voor een stijging. Het goed ontvangen concept van het project, gekoppeld aan de integratie ervan in het gevestigde Blast-ecosysteem, positioneert BlastUP als de belangrijkste kandidaat voor aanzienlijke beweging in de markt tijdens de aanhoudende bull run.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!