Polygon lancering op Robinhood kan bullish sentiment triggeren

Vorige maand had Polygon (MATIC) aangekondigd dat het een partnerschap aan is gegaan met Robinhood, wat een prijsbeweging als gevolg had. Er is geen precieze datum aangegeven voor de lancering, maar de meest recente verklaring benadrukt het werk wat zich op de achtergrond afspeelt. Onlangs kondigde het handelsplatform aan dat zijn Web3-wallet alleen beschikbaar zou zijn op Polygon.

In het licht van de recente gebeurtenissen, ziet de toekomst voor Polygon er goed uit. De Layer-2 op het Ethereum-netwerk en het Robinhood-handelsplatform hebben onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt in hun recente samenwerking. Volgens een tweet van Polygon zal het debuut van de Layer-2 op Robinhood miljoenen gebruikers on-chain aantrekken via infrastructuur met lage gasfees.

Sinds de oorspronkelijke verklaring is MATIC echter gecrasht. Het native token van Polygon is sinds half juni bearish, wat aangeeft dat het nieuws onvoldoende was om een ​​verandering in de MATIC-getijden te brengen. De prijsactie van MATIC blijft beperkt ondanks het goede nieuws. Er is echter wel een mogelijkheid dat de nieuwe lancering uiteindelijk een optimistische beleggershouding zal aanmoedigen.

Op het moment van schrijven wordt MATIC verhandeld voor een prijs van $0,75 met een stijging van bijna 2% ten opzichte van 24 uur geleden. Ten opzichte van een week geleden wordt is de prijs van MATIC niet veranderd aangezien het token tussen de $0,70 en $0,80 schommelt. Er is echter wel een duidelijk verschil te zien in vergelijking met vorige maand. In de eerste week van september handelde MATIC namelijk geruime tijd boven de $0,90.

In vergelijking met het vorige scenario zijn we getuige geweest van kleine verbeteringen in prijsbewegingen. Dit zou kunnen betekenen dat het relatieve kracht herwint, wat wijst op enige opluchting na de doorbraak van zijn bearish patroon medio september. Beleggers waarderen de meest recente MATIC-ontwikkelingen omdat ze hoge verwachtingen hebben van hun beleggingen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!