Bitcoin institutionele investeerders

Institutionele investeerders zetten in op XRP, DOT en SOL

De toonaangevende beheerder van digitale activa CoinShares heeft in haar wekelijkse rapport aangegeven dat crypto-investeringsproducten vorige week meer dan $45 miljoen aan uitstroom hebben gezien, ondanks de instroom naar altcoins. Het gaf aan dat de meeste uitstroom van vorige week afkomstig is uit Noord-Amerika.

Het rapport ging verder met stellen dat dit de tweede week is waarin beleggingsproducten in digitale activa een flinke uitstroom ervoeren, tot een totaal van $47 miljoen dollar vorige week. Het ging verder met:

“Dezelfde trend zette zich voort met uitstromen die voornamelijk afkomstig waren van Noord-Amerikaanse aanbieders, met een uitstroom van 98%, terwijl de stromen in Europa grotendeels vlak waren. Wij geloven dat het recente negatieve sentiment in Noord-Amerika te wijten is aan aanhoudende overregulering en geopolitieke problemen veroorzaakt door het Oekraïense conflict.”

In gelijke mate met zijn marktaandeel, leden digitale beleggingsproducten die verband houden met de toonaangevende cryptocurrency Bitcoin (BTC) vorige week de zwaarste uitstroom. Het rapport zei het onderstaande hierover:

“Bitcoin zag de grootste uitstroom, in totaal $33 miljoen, de helft van het bedrag dat de vorige week werd gezien. De uitstroom van de afgelopen twee weken bedraagt ​​nu in totaal $101 miljoen, maar de year-to-date stroom blijft tot toe positief op $64 miljoen.”

Het rapport gaf verder aan dat Ethereum (ETH) -beleggingsproducten ook te lijden hadden onder de onzekerheid op de markt, terwijl ze veel minder uitstroom hadden dan de week ervoor:

“Ethereum zag vorige week een uitstroom van in totaal $17 miljoen, veel minder dan de week ervoor, met een uitstroom van $50 miljoen.”

Tevens werd in het rapport duidelijk dat veel altcoins-beleggingsproducten vorige week een instroom genoten. De grote winnaars waren XRP, Polkadot (DOT), Solana (SOL) en Litecoin (LTC) die respectievelijk $1,1 miljoen, $800k, $700k en $300k miljoen binnenhaalden. Digitale beleggingsproducten met meerdere activa genoten vorige week ook een instroom van $600k.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN