Bitcoin whales

Whale koopt FTX-token, Polygon en drie andere altcoins

Data van een whale monitoring platform laat zien dat één van de grootste whales, vijf altcoins heeft gekocht ter waarde van meer dan $100 miljoen waaronder FTX Token (FTT) en Polygon (MATIC). Volgens WhaleStats heeft de Ethereum (ETH) whale, die momenteel meer dan $17 miljard aan cryptocurrencies heeft, tientallen miljoenen dollars besteed aan het FTX Token (FTT). In twee transacties heeft de whale in totaal bijna 2,5 miljoen FTT ter waarde van ongeveer $85 miljoen weten te bemachtigen. De utility coin van de crypto-derivatenbeurs FTX heeft momenteel een prijsniveau van rond de $38.

Op de ranglijst van WhaleStats staat de whale op de 557e plek van de non-exchange Ethereum wallets. Er is ook ten waarde van bijna $9 miljoen aan MATIC tokens aangeschaft die momenteel wordt verhandeld voor een prijs van $2,10.

 An ETH whale just bought 4,250,000 $matic ($8,797,500 USD).

Ranked #557 on WhaleStats: https://t.co/b8k05tR68R

Transaction: https://t.co/uyMggkEoOv #ethereum #whalestats

— WhaleStats – the top 1000 Ethereum richlist (@WhaleStats) January 7, 2022

Het whale monitoring platform laat ook zien dat de whale bijna 18.000 AAVE heeft gekocht ter waarde van $3,67 miljoen. Daarnaast is er anderhalf miljoen dollar uitgegeven aan Chainlink (LINK). Het token van het gedecentraliseerde oracle netwerk handelt momenteel voor ongeveer $27.

Tot slot heeft de Ethereum whale ook Wrapped Bitcoin (WBTC) aangeschaft. Dit is een crypto asset die Bitcoin (BTC) vertegenwoordigd op het Ethereum netwerk. Volgens WhaleStats zijn er 43 WBTC ter waarde van $1,8 miljoen gekocht. In totaal is er dus meer dan $101,3 miljoen uitgegeven aan vijf verschillende digitale assets. Alle aankopen werden tijdens de marktdip aangeschaft toen Bitcoin kelderde naar een lokale bodem van $40.672. Veel analisten geloven, ondanks de dip, dat Bitcoin boven de $100.000 zal uitbreken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN