Bitcoin koers

De Bitcoin koers ziet er nog “behoorlijk goed” uit, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-investeerder en -analist Justin Bennett heeft aangegeven dat hij denkt dat Bitcoin (BTC) er nog steeds “behoorlijk goed” uitziet te midden van de terugval van de markt, terwijl hij zijn voorspellingen publiceerde over Ethereum (ETH) en Cardano (ADA).

In de laatste editie van zijn Cryptocademy-nieuwsbrief besprak Bennett de recente “agressieve” terugtrekking van de Bitcoin koers naar $63.000. Hij gaf het volgende aan, terwijl hij verwees naar de onderstaande grafiek:

“Bitcoin schudde gewoon veel overtollige hefboomwerking weg met een agressieve terugtrekking naar $63.000. Is dat het dan? Een uitgebreide pullback hier past zeker niet bij de fractal van 2017 die ik meerdere keren heb besproken. Maar dat betekent niet dat het niet kan of niet zal gebeuren.”

Na opnieuw naar de grafiek van de koningsmunt te hebben gekeken, tweette Bennett een optimistischer beeld. Hij tweette het volgende:

“Bitcoin ziet er hier nog steeds redelijk goed uit, en er is een hoop ondersteuning die is opgebouwd boven $60.000. Hogere hoogte- en dieptepunten zijn de sleutel. Tot nu toe ziet het er goed uit voor BTC.”

Vervolgens tweette de analist ook over Cardano, waarin hij voorspelde dat de bekende ‘Ethereum-killer’ binnenkort boven de $3,00 zal stijgen. Hij tweette:

“ADA heeft $2,15 teruggevorderd. Dus dat is nu een substantieel ondersteuningsgebied. Halen we meer dan $2,35 op dagelijkse sluitingsbasis, dan zal ADA worden teruggestuurd naar $3+.”

Kijkend naar Ethereum (ETH), gaf Bennett aan dat de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie vóór december boven $6.000 uit zal komen. Hij zei het volgende, terwijl hij verwees naar de onderstaande grafiek:

“ETH liet een mooi trappatroon zien. Ik zeg ‘liet’ omdat de afsluiting van vandaag er een einde aan zou kunnen maken. Een dagelijkse afsluiting van minder dan $4.600 zou wat zwakte kunnen introduceren. Ik denk nog steeds dat ETH/USDT [Tether] een kans heeft om in november het gemeten doel van $6.000 – $6.500 te halen, zoals ik heb besproken, maar alleen als deze rally constructief blijft.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN