shiba inu token

Investeerder met pensioen na investering in Shiba Inu

Cryptocurrencies hebben ervoor gezorgd dat verschillende mensen, die normaal gesproken weinig kans hadden om financiëel onafhankelijk te worden, miljonair of zelfs miljardair geworden zijn. Zo ook een bepaalde investeerder in Shiba Inu (SHIB).

Het is namelijk duidelijk geworden dat een investeerder – simpel bekend onder de naam Rob, een 35-jarige magazijnmanager in een supermarkt – zijn initiële investering van $8.000 in de meme-cryptocurrency omgezet heeft in dollars, waardoor hij met vervroegd pensioen is gegaan.

Volgens het Fortune-rapport investeerde Rob $8.000 in Shiba Inu toen de prijs van de munt ongeveer $0,000001 was. In mei, toen de prijs van token aanzienlijk steeg tot een ATH van meer dan $0.00035 heeft Rob een ​​deel van zijn bezit uit laten betalen en ontving hiervoor $500.000 op zijn bankrekening.

Rob heeft echter nog steeds meer dan $1 miljoen aan tokens na de recente prijsstijging in oktober. Meer nog, deze flinke stijging stelden hem in staat om zijn baan op te zeggen, die jaarlijks $68.000 betaalde. Hij gaf echter aan dat hij van plan is om zijn resterende tokens te HODLen. Hij gaf het volgende aan:

“We zijn er zo sterk van overtuigd dat er meer te bereiken is met Shiba… Ik zal nooit onze volledige portefeuille verkopen.”

Zoals gezegd is het verhaal van Rob niet uniek in de cryptocurrency-markt en zelfs niet in de community van Shiba Inu. Toen het project afgelopen augustus genoteerd werd, hebben sommige tokenhouders soortgelijke aankopen gedaan als Rob en zijn ze zelfs miljardairs geworden. De prijs van Shiba Inu zou echter mogelijk kunnen dalen als grote houders in de toekomst grote hoeveelheden tokens liquideren, zoals in mei.

Volgens CoinMarketCap staat SHIB momenteel op de elfde plaats in termen van marktkapitalisatie, terwijl de grote concurrent Dogecoin (DOGE) op de tiende plaats staat. De SHIB-prijs wordt momenteel verhandeld voor ongeveer $0,00006, met een marktkapitalisatie van $32 miljard.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN