Polkadot koers

Cardano is bullish, maar Polkadot is mega bullish, aldus analist

De bekende cryptocurrency-analist Crypto Capo vertelt zijn 189.600 Twitter-volgers dat Cardano (ADA) waarschijnlijk $10 zal halen voordat deze cyclus eindigt, wat een stijging van ongeveer 400% betekent ten opzichte van het huidige niveau. Hij gaf echter aan dat de concurrent, Polkadot (DOT), er momenteel een stuk beter uitziet in de grafieken:

“Veel mensen vragen me naar ADA. Ik ben er nog steeds optimistisch over en $10+ is zeer waarschijnlijk deze cyclus, maar DOT ziet er veel beter uit, dus ik heb mijn ADA enkele dagen geleden voor DOT verkocht.”

De analist voorspelde eerder in oktober dat hij verwacht dat de prijs van DOT zou kunnen stijgen naar $250 en vervolgens naar $650 zou kunnen stijgen. De analist zei tevens dat Polkadot tegen het einde van de huidige bull-cyclus beter zou presteren dan Solana (SOL), Binance Coin (BNB), Cardano (ADA), Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC). Hij tweette het volgende:

“DOT – Zeer optimistisch. Het zou beter moeten presteren dan alle majors. De belangrijkste doelen zijn $250 en $650.”

Hij ging verder met:

“Verwachte prestatie tot einde cyclus: DOT > SOL > BNB > ADA > ETH > BTC”

Rond dezelfde tijd zei de cryptohandelaar, terwijl hij naar de Bitcoin-grafiek keek, dat hij “bullish” was op Ethereum, “zeer bullish” op Cardano en “mega bullish” op Polkadot.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN