Coinbase Commerce is Dogecoin gaan accepteren

Het e-commerceplatformteam van Coinbase heeft aangekondigd dat het Dogecoin-betalingen (DOGE) is gaan accepteren. Met Coinbase Commerce kunnen online handelaren cryptocurrencies accepteren. De klanten van het platform kunnen door deze stap dus gemakkelijk DOGE accepteren voor betalingen voor hun producten.

Op woensdag kondigde het team op zijn officiële Twitter-account de integratie van Dogecoin aan. Dit maakt het een van de weinige cryptocurrencies die door Coinbase Commerce ondersteunt wordt. Deze vijf andere cryptocurrencies zijn Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC) en USDC.

Binance

Door deze stapt lijkt het erop dat Elon Musks visie dat Dogecoin de valuta van het volk of de valuta van de aarde wordt, steeds dichterbij komt. Zo voegde een paar maanden geleden Bitcoin ATM-provider CoinFlip ook Dogecoin-diensten toe aan meer dan 1.800 geldautomaten in de Verenigde Staten. Hierdoor kunnen Amerikaanse burgers hun DOGE nu probleemloos bij veel geldautomaten opnemen.

Ook Snickers, de chocoladereep die al meer dan 90 jaar over de hele wereld werd verkocht, betrad de crypto-ruimte. Snickers promootte de op meme gebaseerde cryptocurrency Dogecoin door de volgende tweet:

Er zijn ook geruchten opgedoken dat Kentucky Fried Chicken Canada Dogecoin accepteert, na een tweet van het bedrijf maanden geleden waarin het gratis verzending bij bestellingen van meer dan $35 promootte. Hierop antwoordde een klant: “Kan ik mijn Dogecoin gebruiken om dit te kopen?” KFC Canada antwoordde: “We accepteren contant geld, kaart en Dogecoin.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!