VET

Michaël van de Poppe onthult de cryptocurrencies waar hij bullish op is

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist heeft in een recente Twitter-serie aangegeven dat hij bullish is op verschillende altcoins, waaronder Cardano (ADA), Stellar Lumens (XLM) en DIA. Hij gaf tevens zijn targets aan voor de verschillende cryptocurrencies in zijn analyses.

Hij trapte zijn analyses af met het bekijken van Cardano. Op basis van zijn analyse redeneert Van de Poppe dat Cardano op het punt staat om een nieuw hoogtepunt te bereiken op zijn BTC-paar (ADA/BTC):

“Cardano volgt het pad en zal waarschijnlijk ook binnenkort een nieuwe impuls krijgen.”

Image
Bron: Michaël van de Poppe

Van de Poppe gaf verder aan dat, terwijl Dogecoin (DOGE) de krantenkoppen blijft halen en de aandacht van handelaren trekt, kansen in Stellar Lumens (XLM) en 0x (ZRX) zich ook aan het openbaren zijn:

“Mensen zijn gefocust op munten zoals DOGE, terwijl munten als XLM en ZRX graag willen uitbreken en niet in de schijnwerpers staan.”

Image
Bron: Michaël van de Poppe

De bekende analist zei verder dat XLM de potentie heeft om $2,00 te bereiken.

ProBit

Michaël ging verder met aangeven dat hij gelooft dat het orakelplatform DIA met meer dan 1.000% zal stijgen, van de huidige prijs van $4,59 naar $50. De native SXP van Swipe Wallet zou ook met meer dan 1.000% kunnen stijgen, van $4,87 op het moment van schrijven naar $50.

Het bekende blockchain-netwerk Icon (ICX) zou ook met meer dan 270% kunnen stijgen van de waarde van $2,69 naar $10 en de gedecentraliseerde supply chain-tracker VeChain (VET) zou met meer dan 350% kunnen stijgen van $0,22 naar $1, voorspelde de analist.

Daarnaast heeft Van de Poppe zijn oog laten vallen op Wanchain (WAN), een blockchain-infrastructuurnetwerk dat als doel heeft om verbinding te maken en waarde uit te wisselen tussen verschillende blockchain-grootboeken. Volgens hem heeft WAN een eerder weerstandsniveau omgezet in ondersteuning en is het klaar om nieuwe highs te maken tegen Bitcoin.

“WanChain consolideert ook mooi na een mooie S/R-flip en lijkt daarom klaar voor voortzetting.”

Image
Bron: Michaël van de Poppe

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN