Michaël van de Poppe voorspelt dat deze 7 altcoins flink kunnen gaan stijgen

De bekende Nederlandse crypto-analist Michaël van de Poppe heeft in een recente tweet onthuld hoe hoog Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) en een handvol andere altcoins kunnen stijgen voordat deze bullmarkt eindigt.

In de nieuwe tweet vertelde Van de Poppe aan zijn 192.000 volgers dat hij verwacht dat Bitcoin de bullmarkt zal beëindigen met een prijskaartje van tussen de $350.000 en de $450.000, wat een stijging van meer dan 670% is ten opzichte van de huidige koers van ongeveer $57.500.

Kijkend naar het potentieel van Ethereum, gaf Van de Poppe aan dat het kan stijgen tot tussen de $10.000 en de $17.5000 voordat deze bullmarkt voorbij is. Dit betekent, met een huidige Ethereum koers van $2.073, dat ETH met bijna 750% zou kunnen stijgen.

Wat Cardano betreft, zegt de cryptostrateeg dat het potentieel met bijna 1.600% kan stijgen ten opzichte van de huidige prijs van $1,18, aangezien het prijsdoel van Michaël voor de Ethereum-concurrent tussen de $10 en de $20 ligt.

ProBit

De handelaar is ook optimistisch over de andere concurrent van Ethereum, Polkadot (DOT). Hij zegt dat hij denkt dat de nummer 4 cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie kan stijgen tot $250 – $350, wat neerkomt op een groei van meer dan 690% ten opzichte van de huidige waarde van $44.

De vijfde munt waar Michaël positief over is, is Chainlink (LINK). Hij gaf dan ook een koersdoel aan van tussen de $250 en de $350 voor het gedecentraliseerde orakelplatform, wat de mogelijkheid suggereert van een groei van bijna 1050% voordat de bullmarkt ten einde loopt.

De volgende is Zilliqa (ZIL), die volgens de handelaar een koersdoel heeft tussen $5 en $7. Met de huidige waarde van $0,21 verwacht de analist dat het schaalbaarheidplatform voor blockchains met meer dan 3,233% zal stijgen.

Elrond (EGLD) staat ook op de lijst, met een piekdoelstelling van $500 tot $700. Van de Poppe ziet de het project meer dan 320% stijgen ten opzichte van de prijs van $166 op het moment van schrijven.

De laatste is DIA die Van de Poppe ziet stijgen tussen $50 en $75. Vanaf de huidige waarde van $5 voorspelt de handelaar een maximale stijging van 1.400% voor het financiële informatieplatform.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!