Deze 5 altcoins moet je in de gaten houden, aldus Lark Davis

De bekende YouTuber/cryptoanalist, Lark Davis, gaf in zijn laatste YouTube video zijn ’top picks’ aan. In dit artikel hebben we de altcoins die Davis in de gaten houdt uiteengezet.

#1 Kusama

Hij begon zijn lijst met Kusama (KSM), een sandbox voor Polkadot (DOT) -projecten. Op het moment van schrijven handelt Kusama op $493, maar Davis zei dat het “waarschijnlijk een paar duizend dollar waard zal zijn” tegen het einde van de bullrun, gedeeltelijk vanwege de lancering van Polkadots parachain. Hij zei het volgende:

“De parachain veilingen zullen enorm worden, één van de grootste gebeurtenissen die waarschijnlijk dit jaar in crypto zal plaatsvinden, omdat het een aanbodschok voor Kusama zal introduceren, aangezien we grote percentages van het aanbod van KSM vastgezet zullen zien worden in obligaties voor periodes van 6 tot 24 maanden. Nu combineer je dat met staking … Er zullen niet echt veel Kusama’s beschikbaar zijn op beurzen voor diegenen die het willen kopen om obligaties te doen of om te staken … en natuurlijk, als er een schaarste aan aanbod is, zal de prijs meestal stijgen naarmate de vraag toeneemt.”

#2 Uniswap

De volgende munt waarvan Davis zei dat deze voor april op je radar zou moeten staan, is Uniswap (UNI), de native token voor de grootste gedecentraliseerde crypto-beurs van dit moment. Hij gelooft dat de verwachting van UNI’s v3-update op 5 mei de prijs de hele maand kan opdrijven:

“Deze enorme upgrade zal de komende maand waarschijnlijk als een goede brandstof dienen voor een stijging, aangezien mensen het gerucht kopen en natuurlijk het nieuws na 5 mei verkopen.”

ProBit

#3 Ramp

De analist gaf verder aan dat hij Ramp op het oog heeft, de tool voor kapitaalefficiëntie. Ramp is een gedecentraliseerd finance-project (DeFi) met een reeks producten waarmee ingezet kapitaal rendement kan genereren. Hij zei hierover het volgende:

“Liquid staking heeft een adresseerbare markt die miljarden waard is. Letterlijk, elke grote proof-of-stake-keten, inclusief Ethereum (ETH), Polkadot (DOT), Avanlanche (AVAX), zal RAMP kunnen gebruiken. Dit zal meer opties en meer waarde bieden aan stakers in die ketens en zal ook nuttig zijn voor RAMP omdat het zich in het epicentrum van al die waarde bevindt.”

Ramp gaf dan ook aan dat hij verwacht dat de munt dit jaar nog naar $5 kan gaan stijgen, wat een stijging is van ongeveer x7.

#4 Elrond

De volgende blockchain waar Lark Davis bullish op is, is Elrond (EGDL). Volgens de handelaar zal de aanstaande Elrond DeFi 2.0-module-update de functionaliteit van de crypto-asset verbeteren voor nieuwe stablecoin-standaarden, non-fungible token (NFT) -standaarden, ruilen, uitlenen en andere functies.

“Het team is daar consequent hard aan het werk, levert consequent technologie, levert consequent producten en levert natuurlijk consequent partnerschappen op en wauw, ze zijn gewoon doorgegaan met het aangaan van nuttige en interessante partnerschappen.”

#5 Cere Network

De laatste altcoin die moet worden gevolgd, is Cere Network (CERE), een gedecentraliseerde gegevens- en financiële cloud voor bedrijfsoplossingen. Davis speculeert dat, aangezien Binance een investeerder in het project is, Cere Network binnenkort op de grootste crypto-exchange genoteerd kan gaan worden. Hij ging verder met:

“CERE zal een grote focus hebben op interoperabiliteit en in verbinding staan ​​met andere grote ketens, dus we zullen hier ondersteuning krijgen voor Polkdadot, Binance, Cosmos, Ethereum, de grootste spelers als het gaat om DeFi, gebruikers en data. CERE zal zich ook gaan concentreren op een Polkadot-parachain.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!