Binance

Wat is Binance?

Binance is een internationale cryptocurrency-exchange die in 2017 is opgericht door Changpeng Zhao in China. De exchange heeft op dit moment zijn hoofdkantoor in Japan wegens het Chinese verbod op cryptocurrency-handel voor financiële ondernemingen. Binance is een van de grootste cryptocurrency-exchanges. Handelstransacties op Binance hebben lagere kosten en gebruikers kunnen tot 50 procent korting ontvangen op de kosten zodra de transactie wordt uitgevoerd met de Binance-munt (BNB). BNB is de interne cryptomunt van de exchange. Binance ondersteunt meerdere munten, heeft veel ruilparen en heeft relatief nieuwe cryptocurrencies. De exchange staat bekend om zijn snelle prestaties, veiligheid, hoge gebruikerservaring en meertalige ondersteuning. De Binance-app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Heb je nog geen account bij Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie