Binance

Wat is Binance?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Binance is een internationale cryptocurrency exchange die in 2017 is opgericht door Changpeng Zhao in China. De exchange heeft op dit moment zijn hoofdkantoor in Japan wegens het Chinese verbod op cryptocurrency handel voor financiële ondernemingen. Binance is een van de grootste cryptocurrency exchanges.

Handelstransacties op de exchange hebben lagere kosten en gebruikers kunnen tot 50 procent korting ontvangen op de kosten zodra de transactie wordt uitgevoerd met de Binance munt (BNB). BNB is de interne cryptomunt van de exchange.

Het handelsplatform ondersteunt meerdere munten, heeft veel ruilparen en heeft relatief nieuwe cryptocurrencies. De exchange staat bekend om zijn snelle prestaties, veiligheid, hoge gebruikerservaring en meertalige ondersteuning. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. ðŸš€

Binance

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN