Bitcoin koers

Bitcoin koers zal de $12.000 doorbreken, aldus analisten

De Bitcoin (BTC) koers heeft de afgelopen dagen weer een kleine opleving gehad en de koers lijkt zich weer op te gaan maken om de $12.000 te gaan testen. Kort geleden daalde Bitcoin nog richting de $11.117, maar de sterke reactie van de koningsmunt op deze dip laat zien dat bulls nog steeds controle hebben over de middellange termijntrend. Op het moment van schrijven staat de koers op $11.640.

Naast Bitcoin lijken ook andere altcoins de smaak te pakken hebben, waaronder Ethereum (ETH). Drie dagen geleden stond de Ethereum koers rond de $370 en op moment van schrijven is dit $423 dollar, een stijging van meer dan 12%.

Analisten suggereren nu dat de Bitcoin koers kan doorstijgen en dat een nieuwe high mogelijk zal zijn als de Bitcoin koers boven de $12.000 kan blijven. Het positieve nieuws was ook dat BTC weer terug brak boven zijn 200-dagen voortschrijdend gemiddelde. Cryptocurrency analist CanteringClark plaatste de volgende tweet:

“BTC terug boven 20DMA, wat lijkt op correctie in een zeer bullish trend”, legde een analist uit.

Bron: Twitter

Bitcoin koers op weg naar $13.000

De mannen van CryptoCoinTalk hebben vandaag een video update gepost over de Bitcoin koers waarin zij aangeven dat Bitcoin een enorm mooie zone heeft gebroken op $11.527 en dat de Bitcoin koers daar nu support van ondervindt. De bias van CryptoCoinTalk is daarom ook bullish.

De kans lijkt volgens hun dan ook groot dat we een vervolg omhoog gaan zien richting $13.400 en eventueel zelfs $16.100. Eén voorwaarde wordt daaraan gekoppeld en dat is dat de Bitcoin koers boven de $11.527 blijft.

CryptoCoinTalk voegde daar nog het volgende aan toe:

“Mochten we dan toch onder dat level komen verwachten we dat we een move gaan krijgen richting de $10.371. Op de korte termijn is het belangrijk om de $11.540 te behouden en het midden van de range (Equilibrium) voor een verdere stijging omhoog richting wellicht zelfs de $12.000.”

Zie de volledige analyse in dit filmpje hieronder:

CEO Civic: BTC op weg naar $15.000

Op Twitter heeft topanalist en CEO van Civic, Vinny Lingham, aangegeven dat hij een Bitcoin koers van $15.000 verwacht zodra er weer een ‘leg up’ is.

“Het lijkt mij dat #Bitcoin klaar is voor een volgende stap, met een overschrijding van meer dan $15k, maar dan een retrace en zware consolidatie rond $14k voor minstens een paar weken. Ik betwijfel of deze prijs van minder dan $12k veel langer geldt en $10k op dit moment een sterke ondersteuning vertegenwoordigt.”

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN