Cryptocurrencies veilige haven

Verdien rente op je cryptocurrencies met nieuwe wallet-update van Bitcoin.com

Bitcoin.com heeft, samen met zijn partner Cred LCC, upgrades voor zijn portemonnee aangekondigd die gemakkelijke toegang tot crypto-inkomsten mogelijk maken.

De portemonnee van Bitcoin.com biedt integratie tussen Bitcoin.com en het CredEarn-platform van Cred. Gebruikers hebben nu toegang tot CredEarn, zonder dat zij de wallet-app hoeven te verlaten. Hierdoor is het voor gebruikers nu mogelijk om digitale activa te verpanden en rentebetalingen in een ander activum te ontvangen. De wallet is toegankelijk via desktop en mobiele apparaten.

Extra updates zijn onder meer directe toegang tot dagelijkse samengestelde rente en uitbetalingen in cryptocurrencies en stablecoins naar keuze. Cred en Bitcoin.com zeiden dat hun integratie een “gratis mogelijkheid biedt voor klanten om hun cryptocurrency-portfolio te diversifiëren”.

Corbin Fraser, hoofd product bij Bitcoin.com, zei dat de twee bedrijven diepere integratie zouden blijven bieden:

“Cred blijft een voorloper op het gebied van kredietverleningsplatforms. Hun toewijding aan het oplossen van financiële problemen is de reden waarom we er trots op zijn ons partnerschap te versterken, Bij Bitcoin.com streven we ernaar om onze klanten blockchain-diensten van topniveau te bieden. Via Cred zullen onze klanten blijven profiteren van het verdienen van rente op hun cryptovaluta via een veilig en gelicentieerd platform voor financiële diensten.”

Cred werkt verder ook samen met andere portemonneeproviders, zoals Houbi, om zijn gebruikers rente-inkomsten te bieden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN