Twitch cryptocurrency

Twitch biedt abonnees 10% korting wanneer zij betalen met cryptocurrencies

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Twitch – één van de grootste platformen voor livestreaming van de wereld, met ruim 15 miljoen dagelijks actieve gebruikers – biedt abonnees 10% korting als ze betalen met cryptocurrencies. Dit volgens een bericht dat gisteren op CryptoGlobe verscheen.

Twitch werd geïntroduceerd in 2011 en groeide snel sinds de lancering. In 2014 had het 55 miljoen gebruikers en werd het door Amazon gekocht voor $970 miljoen. Het platform is voornamelijk populair onder gamers, maar biedt ook andere vormen van entertainment.

Het platform is nu zelfs zo groot geworden dat het de concurrerende streamingdienst van YouTube heeft overtroffen, en heeft nu maandelijks meer dan 2,2 miljoen livestreams. Gebruikers kunnen zich abonneren op kanalen en krijgen in ruil hiervoor een ​​aantal extra functionaliteiten, waaronder exclusieve toegang tot emoji’s, badges, chat alleen voor abonnees en meer. Bovendien is abonneren een manier om makers van Twitch-content te ondersteunen.

Het platform accepteert nu betalingen met cryptocurrency via het crypto-verwerkingssysteem van BitPay. Hierdoor accepteert het platform nu betalingen in Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), XRP en vier stablecoins – GUSD, USDC, PAX en BUSD. Bill Zielke, BitPay’s chief marketing officer, zei het volgende over deze ontwikkeling:

“We zien meer online verkopers die geïnteresseerd zijn in het gebruik van crypto als een promotionele betalingsoptie (…) Twitch is de eerste grote speler die inspeelt op deze trend.”

Om te betalen met crypto op Twitch, en dus 10% korting te krijgen, hoeft u alleen maar naar de kassa te gaan en “betalen met BitPay” te selecteren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN