Ether-futures

Ethereum (ETH) adoptie blijft maar groeien

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin koers heeft de afgelopen dagen flinke klappen gehad, en trok veel altcoins mee. Tot nu toe is Ethereum (ETH) echter nog niet veel gezakt en houdt de cryptocurrency zich sterk. Te midden van de volatiliteit heeft de op één na grootste crypto nog steeds een sterke netwerksterkte.

Meer adoptie van het Ethereum-netwerk

Als we kijken naar de netwerkactiviteit van het Ethereum-netwerk, is er duidelijk te zien dat er steeds meer Ethereum-adressen aangemaakt worden. Het is zelfs zo dat het aantal Ethereum-adressen de 40 miljoen bereikt heeft, volgens gegevens van Glassnode.

Het nieuwe cijfer geeft de totale adressen weer die ten minste één eenheid van de digitale valuta bevatten. Volgens Glassnode vertegenwoordigen de toegenomen Ethereum-adressen een groei van 350%, vanaf het moment dat de munt zijn hoogste punt ooit bereikte (ATH), in januari 2018.

Bovendien gaf Glassnode ook aan dat het aantal Ethereum-adressen met ten minste 10 ETH enorm gegroeid is. Het aantal adressen bedraagt ​​nu 274.913.000, wat opnieuw een record is.

Glassnode tweette het volgende:

De groei van Ethereum-adressen met ten minste 10 ETH is vrij verrassend en duidt op groeiende adoptie van de cryptocurrency. Vooral omdat het vorige hoogste punt ooit gisteren neergezet werd op een totaal aantal van 274.755.000. Een mooie gestage groei dus.

Bitfinex $361 miljoen aan Ethereum longposities

Gisteren plaatsten wij nog een artikel waarin duidelijk werd dat, volgens gegevens van crypto exchange Bitfinex, er $361 miljoen Ethereum long posities openstaan op het platform. Deze gegevens laten zien dat de huidige long posities 1,5x meer zijn ten opzichte van de bullmarkt in 2018. Toen bereikte de hoogste piek namelijk ongeveer 220 miljoen Ethereum long posities.

De grafieken tonen aan dat het aantal Ethereum long posities vanaf het begin van dit jaar aanzienlijk zijn toegenomen. Dit laat zien dat investeerders vertrouwen hebben in ETH en verwachten dat de Ethereum koers op korte termijn zal gaan stijgen.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN