UFC werkt samen met Blockchain platform Chiliz

Blockchain platform Chiliz (CHZ), het bedrijf achter Socios.com, gaat een samenwerking aan met Ultimate Fighting Championship (UFC). Dit is ’s werelds grootste mixed martial arts-organisatie ter wereld. Dit werd via een officieel persbericht bekendgemaakt door de UFC op donderdag 7 mei.

Het doel van de samenwerking is om, via innovatieve en unieke manieren, de ervaring van fans te verbeteren. Daarnaast zal de samenwerking ook gebruikt worden om het aantal fans UFC over de hele wereld uit te breiden.

Uitgebreide details over de samenwerking tussen Chiliz en UFC zullen, naar verluidt, in de komende weken bekendgemaakt worden. Nicolas Smith, vice-president van UFC, zei het volgende over de samenwerking:

“UFC streeft er voortdurend naar om de ervaring van fans te verbeteren en we kijken ernaar uit om met het team samen te werken aan innovatieve en unieke manieren om dit doel te bereiken.”

Socios

Socios.com is een partnerschap aangegaan met grote voetbalclubs, waaronder FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, AS Roma, West Ham United om digitale activa van clubs te produceren die bekend staan ​​als Fan Tokens.

Fans hebben de mogelijkheid om met de socios.com app Fan Tokens te kopen en te verdienen. Hierbij kan de Fan token bijvoorbeeld gebruikt worden om te stemmen. De Fan Tokens geven ook toegang exclusieve merchandise, spellen en nog veel meer.

Litecoin Foundation & UFC

Tot nu toe heeft de UFC al een geschiedenis met de promotie van crypto. In 2018 heeft de Litecoin Foundation een wedstrijd gesponsord tijdens de Ultimate Fighting Championship (UFC) lichtzwaargewicht titelgevecht. Meer info lees je hier!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!