Litecoin Foundation sponsort UFC-titelgevecht

De Litecoin Foundation gaat een evenement sponsoren van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Dit meldde de Litecoin Foundation op 26 december. In de bekendmaking zei de stichting dat het de ‘Officiële Cryptocurrency Partner’ is geworden van het UFC lichtzwaargewicht titelgevecht tussen Alexander Gustafsson en Jon Jones. De Litecoin Foundation maakte bekend dat het doel van de sponsorschap is om de adoptie van digitale valuta’s te vergroten. De foundation voegde hieraan toe:
“Met merken en instituties die blijven doordringen in cryptocurrency en blockchain, is dit een nieuw signaal dat de adoptie dichterbij komt.”
Litecoin (LTC) is opgericht in 2011 door voormalig Engineering Directeur van Coinbase Charlie Lee. De cryptomunt is een proof-of-work currency met een beperkte supply van 84.000.000 LTC. Lee is tevens ook de managing director van de stichting. Cryptocurrency komt vaker voor in de sportwereld. In december lanceerde de Braziliaanse Premier League voetbalclub Atletico Mineiro een fan-token genaamd GaloCoin. Met de token kunnen fans wedstrijdkaartjes en merchandise kopen. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!