FC Barcelona Socios

FC Barcelona krijgt ook eigen fan token op Socios.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Spaanse voetbalclub FC Barcelona werkt samen met fintech-platform Chiliz om een, op ​​blockchain-gebaseerde, token te lanceren. Dit volgens een persbericht die vandaag gedeeld werd op PR Newswire.

Als onderdeel van de samenwerking met FC Barcelona heeft Chiliz de Barca Fan Token (BAR) gemaakt voor op zijn mobiele app Socios.

Chiliz en Socios CEO en oprichter, Alexandre Dreyfus, zei het volgende

“We zijn erg trots om de Barca Fan Token op het Chiliz-blockchain-platform te lanceren. Dit is het ultieme doel en de beste bevestiging van onze langetermijnvisie over de betrokkenheid van fans en het genereren van inkomsten.”

Enkele maanden geleden begon Chiliz aan Socios te werken en zag het platform ruim 100.000 gebruikers tijdens de beta-testen. Het platform is echter al uit de beta-fase en heeft verschillende clubs op het platform toegevoegd, zoals Paris Saint-Germain (PSG), West Ham United, AS Roma en Juventus.

Na ontvangst van de token, als beloning voor deelname aan Socios, kunnen fans en geïnteresseerde partijen het besteden aan producten en evenementen. Deze fan tokens worden gewaardeerd tegen de eigen native token van Chiliz, CHZ.

Dreyfus zei het volgende:

“Ons model is om BAR / CHZ, PSG / CHZ, JUV / CHZ, enz. op ons platforms uit te geven.

En voegde hier aan toe:

“Elk team geeft zijn eigen fan token uit, met een beperkte voorraad op basis van het potentieel over vijf jaar. Barca heeft bijvoorbeeld 40 miljoen tokens.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN