West Ham United gaat samenwerken met socios.com

West Ham United zal gaan samenwerken met blockchain platform Socios.com om een nieuwe Fan Token te introduceren. Dit meldde de onderneming op 30 april in een persbericht.

Fan Tokens

Fans hebben de mogelijkheid om met de socios.com app Fan Tokens te kopen en te verdienen. De club zal de input en mening van fans vragen door exclusieve polls uit te voeren op de mobiele app. Hierbij kan de Fan token gebruikt worden om te stemmen. De Fan Tokens geven ook toegang exclusieve merchandise, spellen en nog veel meer. West Ham United is de eerste Premier League club die samenwerkt met Socios.com. De club volgt de Europese topclubs Paris Saint Germain en Juventus. West Ham United Karim Virani, Online en Commercieel Directeur van West Ham United said:
“Onze fans maken West Ham United tot een unieke en speciale club en we zijn verheugd om samen te werken met Socios.com om fans een nieuwe manier te geven om met de club om te gaan. We erkennen dat veel fans nu online gebruikers zijn, met veel aandacht voor en gebruik van nieuwe technologieën in hun dagelijks leven. We zijn daarom erg enthousiast over de mogelijkheden die Socios.com ons biedt om fans de best mogelijke ervaring te bieden, of ze nu binnen anderhalve kilometer van het stadion wonen of duizenden kilometers verderop.”

Seizoen 2019/2020

De West Ham United Fan Token is aan het begin van het seizoen 2019/2020 beschikbaar. De Fan Tokens kun je rechtstreeks via je mobiele telefoon kopen via de Socios.com app. De officiële Fan Token zal alleen beschikbaar zijn via Socios.com en zal verhandelbaar zijn tegen de eigen token van het platform, $CHZ.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!