Ethereum koers toont sterkte en kan wellicht gaan stijgen

Op het moment van schrijven handelt Ethereum (ETH) voor iets minder dan 10% ten opzichte van de koers van gisteren, wat een opmerkelijke daling betekent van de dagelijkse hoogtepunten van meer dan $130 die gisteren werden vastgesteld in combinatie met de klim van Bitcoin (BTC) naar een hoogtepunt van bijna $6.000.

Ethereum laat zijn sterkte zien

Tijdens de uitverkoop van vandaag kon de cryptocurrency ondersteuning vinden op $105, wat een belangrijk ondersteuningsniveau op korte termijn lijkt te zijn voor ETH.

Calmly, een populaire cryptocurrency-handelaar op Twitter, legde in een recente tweet uit dat hij van mening is dat Ethereum op korte termijn een stijging kan gaan zien, vanwege de sterke steun die is gevestigd in de lagere $100-regio.

Hij zei het volgende op Twitter:

“Ik probeer hier een ETH long, vooral omdat ik niet denk dat de aandelenmarkt vandaag instort.”

Ethereum kan binnenkort stijgen tot $180?

Calmly is niet de enige handelaar die gelooft dat Ethereum goed gepositioneerd zou kunnen zijn om op korte termijn wat meer opwaarts potentieel te zien.

Michaël van de Poppe, een gerespecteerde Nederlandse analist en handelaar in cryptocurrency, legde onlangs uit dat hij van mening is dat een voortdurende verdediging van de ondersteuning, die tussen $105 en $108 bestaat, kan leiden tot een rally tot $180.

Hij tweette het volgende:

“Laten we het hebben over Ethereum. Momenteel rustend op een ondersteuningsniveau en onder ons hebben we een ander niveau van $105-108. $134,50 doorbreken en de volgende doelen zijn $154 en $170-180 regio. Zo simpel is het.”

Hoewel dit positieve scenario teniet kan worden gedaan door een verdere daling van Bitcoin, lijkt het een sterke mogelijkheid te zijn dat Ethereum op het punt staat een sterke rebound te noteren.

Wat denken jullie? Gaan we omhoog of gaat Ethereum verder dalen? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!