Meest interessante airdrops van april 2019

De afgelopen maanden zien de charts er een stuk beter uit dan geheel 2018. Des te meer reden om te kijken naar interessante airdrops. Hieronder vind je de top 5 meest interessante airdrops van april 2019.

1. Five Colors Coin (live)

Five Colors Coin heeft als doel om een, op blockchain-gebaseerd, betaalplatform te ontwikkelen voor de online gaming-industrie. Ze gaan het FCC-netwerk bouwen op het mainnet van Ethereum met de mogelijkheid om duizend transacties per seconde af te handelen. Daarnaast geven ze gebruikers de mogelijkheid om verschillende tokens / activaklassen te verhandelen, ondersteund door Ether. De belangrijkste voordelen zijn lagere tarieven in vergelijking met traditionele transacties en een geautomatiseerd protocol voor waardeoverdracht. Klik hier voor de airdrop.

2. BitTorrent (11 april)

Deze airdrop is voor alle Tron (TRX) holders en is terugkerende airdrop (elke maand tot februari 2025). BitTorrent is een baanbrekend gedistribueerd communicatieprotocol uitgevonden door Bram Cohen in 2001. Het is een peer-to-peer-protocol dat economische incentives gebruikt om grote en veelgevraagde bestanden via het internet aan te leveren, waardoor een vertrouwde centrale server overbodig wordt. Het is een open protocol dat tientallen keren onafhankelijk is geïmplementeerd en is opgenomen in software die miljarden keren is gedownload en geïnstalleerd in de afgelopen 16 jaar. Klik hier voor de airdrop.

3. Decimated

DECIMATED is bezig met het creëren van een post-apocalyptisch online overlevingsspel voor meerdere spelers met een, op blockchain gebaseerde, economie. DECIMATED heeft een all-star team van artiesten, ingenieurs en game-ontwikkelaars van Bioware, ElectronicArts, Crytek, Ubisoft, Zynga en meer. Klik hier voor de airdrop.

4. Stellar Lumens

Stellar geeft, in samenwerking met Blockchain.com, in totaal $ 125.000.000 aan Stellar Tokens (XLM) weg. Alle Blockchain-gebruikers hoeven zich alleen maar aan te melden in hun wallet (of zich aan te melden als u nog geen Blockchain-wallet heeft) en uw identiteit te verifiëren. Zodra uw identiteit is geverifieerd, wordt u toegevoegd aan de wachtlijst om XLM te ontvangen in één van hun wekelijkse weggeefacties. Klik hier voor de airdrop.

5. SwissBorg

SwissBorg lanceert een community-app zonder winstoogmerk waar iedereen, zonder risico, Bitcoin (BTC) kan voorspellen, leren en verdienen. De prijzenpot is tot $500.000 en wordt betaald in BTC. Het grootste obstakel voor het groeien van de crypto-gemeenschap is het gebrek aan begrip en de angst om geld te verliezen. Deze community-app lost, naar verluidt, beide uitdagingen op. Klik hier voor de airdrop. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!