Slimme belegger crypto keuzes te midden van markt turbulentie

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In het huidige klimaat van financiële schommelingen richten slimme beleggers hun aandacht op cryptocurrencies die veelbelovend potentieel vertonen. Ondanks een uitdagende omgeving zijn er geselecteerde valuta’s die zich onderscheiden als sterke kanshebbers. Dit artikel onderzoekt de keuzes die slimme beleggers maken nu de bull run van 2024 aan kracht wint. Het is een kritieke tijd voor beslissingen die portefeuilles vorm kunnen geven en de inzichten hier zijn bedoeld om licht te werpen op de ingeslagen weg.

BlastUP-voorverkoop eindigt over enkele weken, laatste kans om goedkoop te kopen

De voorverkoop van BlastUP heeft grote belangstelling gewekt onder crypto-enthousiastelingen en bereikte in recordtijd $5 miljoen. Meer dan 12.000 slimme investeerders hebben al BlastUP-tokens gekocht voordat hun waarde omhoog schiet.

De voorverkoop loopt tot eind mei, dus er is wat tijd om uw crypto-bezit te vergroten met BlastUP, het bezit dat klaar is voor een explosief rendement tot 1000%. BlastUP-tokens worden momenteel verkocht voor een paar dollarcent en zullen naar verwachting tegen het einde van dit jaar $10 bereiken.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> De tijd tikt – Koop $BLP voordat mei eindigt! <<

Ethereum’s prijsbeweging en huidige staat

Ethereum, momenteel geprijsd tussen $3.103,96 en $3.389,40, heeft deze week een lichte stijging van 0,60% gezien, hoewel de maandelijkse prestaties een daling van 9,84% laten zien. De afgelopen zes maanden is er een indrukwekkende winst van 74,39% geboekt. Momenteel lijkt de prijsactie zich in een corrigerende fase te bevinden, waarbij ze rond belangrijke steun- en weerstandsniveaus zweeft.

Vooruitkijkend zou Ethereum wisselende prestaties kunnen zien. Aan de optimistische kant: als de munt de weerstand van $3.514,89 doorbreekt, zou er een impuls kunnen zijn richting het tweede weerstandsniveau van $3.800,33. Het is echter ook belangrijk om rekening te houden met de potentiële daling richting de steunniveaus van $2.944,01 en zelfs $2.658,57 als de neerwaartse druk aanhoudt. Met een RSI van 41,06, wat duidt op noch overbought noch oversold-omstandigheden, blijft de toekomstige prijsactie voor Ethereum onzeker.

Solana-prijsbeweging en huidige houding

De prijs van Solana varieerde en handelt momenteel tussen $127,29 en $154,39. De afgelopen week daalde de koers met 9,50% en de afgelopen maand was er sprake van een daling van bijna 30%. Als we zes maanden terugkijken, is de waarde van SOL echter indrukwekkend gestegen, met meer dan 250%. De huidige trend van de munt is corrigerend, zoals blijkt uit de recente prijsdalingen en een Relative Strength Index (RSI) van 40,83, wat erop wijst dat de munt niet in een overbought- of oversold-toestand verkeert.

Wat de toekomst van SOL betreft, ligt de volgende weerstand van de munt in de buurt van $170,79, terwijl verdere uitdagingen rond $197,89 worden verwacht. Aan de andere kant liggen de ondersteuningsniveaus op $116,59 en $89,49. Hoewel de munt de laatste tijd een corrigerend pad bewandelt, toont de aanzienlijke winst in het halfjaar het groeipotentieel aan. De gemengde signalen van technische indicatoren, zoals een lage stochastische waarde, duiden op voorzichtigheid, maar de recente prijsstijging duidt op een onderliggende kracht die kan leiden tot herstel en mogelijk hogere prijzen in het verschiet.

NEAR Protocol prijsstabiliteit met groeipotentieel

NEAR Protocol, een cryptocurrency, wordt verhandeld tussen $6,38 en $7,68. De afgelopen week groeide de waarde met 4,61%, maar de afgelopen maand daalde deze met 3,43%. Na de afgelopen zes maanden met 405,83% te zijn gestegen, vertoont de prijs tekenen van zowel winst als rust. Het beweegt zich voorzichtig, wat duidt op een evenwichtige mix van ups en downs in de markt.

NEAR zou kunnen opschuiven richting de eerste weerstand op $8,31 en vervolgens mogelijk naar de tweede op $9,61. Aan de andere kant: als de koers onder de $5,71 komt, is het volgende sleutelniveau $4,41. De huidige indicatoren wijzen erop dat NEAR niet overbought of oververkocht is, wat ruimte biedt voor gevarieerde marktbewegingen. Hoewel de groei uit het verleden indruk maakt, moeten traders letten op zowel vooruitgang in de richting van weerstand als dips ter ondersteuning van niveaus.

Polygon (MATIC) prijsanalyse en inzichten

De afgelopen week heeft Polygon, bekend als MATIC, een lichte daling van 2,10% gezien. De afgelopen maand liet een significantere daling zien, waarbij de prijzen met 29,54% daalden. Als we zes maanden terugkijken, is MATIC echter 9,90% gestegen. Momenteel handelt MATIC tussen $0,68 en $0,76. De munt vertoont momenteel geen sterke richting, zweeft rond de onderkant van de prijsklasse en suggereert een corrigerende beweging.

Voor de prijsvooruitzichten van MATIC lijkt voorzichtig optimisme van cruciaal belang. Nu de huidige bandbreedte ligt tussen de dichtstbijzijnde steun van $0,64 en een weerstand van $0,81, zou de munt deze niveaus binnenkort kunnen testen. De mindere sterkte van de huidige trends, aangegeven door een lage MACD en een stochastische waarde van 25,92, zou kunnen duiden op een potentieel voor een opwaartse omkering, maar waarschuwt ook voor instabiliteit. De combinatie van technische indicatoren geeft een gemengd sentiment weer, dat zou kunnen neigen naar herstel als de cryptocurrency-markt de voorkeur geeft aan altcoins zoals MATIC.

Conclusie

Te midden van de huidige markttrends overwegen slimme beleggers een verscheidenheid aan crypto-opties. Hoewel munten als ETH, SOL, NEAR en MATIC bekende entiteiten zijn, lijkt hun groeipotentieel op de korte termijn beperkt. Aan de andere kant valt BlastUP op met een aanzienlijk groeipotentieel. Het sterke concept van het project, gekoppeld aan zijn plaats binnen het Blast-ecosysteem, positioneert het voor potentieel succes in de aanhoudende bull run. Het is belangrijk voor beleggers om op te merken dat de veelbelovende vooruitzichten van BlastUP het onderscheiden als een opmerkelijke selectie in de huidige marktomstandigheden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!