Crypto expert noemt top crypto’s voor de zomer: Benadrukt NEAR Protocol, BLUR, Render en…

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De zomer warmt niet alleen de stranden op, maar ook de cryptocurrency-markt. Nu de bull run van 2024 in volle gang is, staan bepaalde cryptocurrencies klaar om de aandacht van investeerders te trekken. Analisten hebben specifieke namen als NEAR Protocol, Blur en Render onder de aandacht gebracht vanwege hun potentieel om de komende maanden belangrijke stappen te zetten. Voor degenen die voorop willen blijven lopen, kan het begrijpen van de dynamiek van deze specifieke cryptocurrencies het verschil maken. Duik in de inzichten van een crypto-expert om te ontdekken welke munten de leiding kunnen nemen als de temperatuur stijgt.

Meer dan $6 miljoen opgehaald: BlastUP-voorverkoop gaat door en biedt tot 1000% potentiële ROI

BlastUP krijgt de laatste tijd veel aandacht dankzij het hoge potentieel om een belangrijke kracht in de crypto-industrie te worden. Dit baanbrekende lanceerplatform op Blast heeft al meer dan 15.000 actieve gebruikers aangetrokken.

De doorlopende voorverkoop van BlastUP is een groot succes; tot nu toe is er ruim $6 miljoen opgehaald. Het BlastUP-token wordt door crypto-experts beschouwd als een verborgen crypto-juweeltje dat tegen het einde van dit jaar met 1000% omhoog kan schieten.

>> Koop nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP helpt crypto-startups sneller groeien en meer verdienen. Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiaal knooppunt voor de Blast-gemeenschap. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Sluit je nu aan bij BlastUP, anders zal deze raket zonder jou opstijgen! <<

NEAR Protocol (NEAR) stijgt: Indrukwekkende rally van zes maanden gaat door

NEAR Protocol, met een huidige prijsklasse tussen $6,71 en $8,68, heeft een opmerkelijke prijsstijging over zes maanden laten zien van 364,39%. De afgelopen maand is NEAR met 44,67% gestegen en heeft in de afgelopen week nog eens 17,77% aan zijn waarde toegevoegd. De crypto zweeft dicht bij een weerstandsniveau van $9,59, maar behoudt nog steeds een sterke positie boven de dichtstbijzijnde steun van $5,65. De opwaartse beweging van de munt, ondersteund door indicatoren zoals de RSI op 60,24 en Stochastics op 86,54, duidt op een impulsieve trend, terwijl de MACD op 0,048 het momentum bevestigt. Met zulke dynamische korte- en langetermijnwinsten duidt het traject van NEAR op een aanhoudende bullish impuls.

Blur(BLUR) tegen hardnekkige weerstand, kan het loskomen?

Blur (BLUR) wordt verhandeld tussen $0,33 en $0,38, terwijl het sterke weerstand ondervindt op $0,41. Als het daar doorheen kan komen, ligt de volgende hindernis op $0,46. De vloer om in de gaten te houden is $0,31 en als dat niet lukt, is $0,25 de volgende. De afgelopen week is BLUR met 1,55% gestegen, maar het is nog steeds 5,44% lager dan een maand geleden, en 8,85% over een half jaar. De bewegingen lijken gemengd, met groei op de korte termijn maar een daling op de middellange termijn. Met een RSI die duidt op meer actie, maar een hoge stochastische signaalvoorzichtigheid, zou BLUR zich binnenkort kunnen voorbereiden op een beslissende zet.

Render (RNDR) prijsbeweging en voorspelling

Na zes maanden van sterke prestaties is de prijs van Render met maar liefst 245,66% gestegen. De afgelopen maand is de waarde ervan met 33,97% gestegen, wat een positieve trend aangeeft. Afgelopen week was er echter een kleine dip van 2,13%. Momenteel wordt Render verhandeld tussen $9,38 en $11,10. Het nadert een weerstandsniveau van $12,17 en de ondersteuning ligt op $8,71. Met de Relative Strength Index op 64,65 en een stochastische indicator op 84,03 lijkt Render zich in een fase van hoog momentum te bevinden. De MACD op 0,09 bevestigt het aanhoudende momentum, wat een mogelijke impuls naar hogere prijzen suggereert als deze het directe weerstandsniveau overschrijdt.

Conclusie

NEAR, BLUR en RNDR zijn cryptocurrencies die op de korte termijn misschien niet veel winst opleveren, terwijl BlastUP opvalt met een sterk potentieel. Het concept van het project is overtuigend en het profiteert ervan deel uit te maken van het Blast-ecosysteem. Beleggers die op zoek zijn naar veelbelovende kansen, kunnen BlastUP voor de zomer een interessante optie vinden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!