Bokser Mike Tyson sluit zich aan bij blockchain netwerk

De bokslegende Mike Tyson is ambassadeur geworden voor de blockchain-gebaseerde sociale netwerkapp, Ready to Fight (RTF). Tyson beschrijft Ready to Fight als een op boksen gericht sociaal netwerk dat boksers en de boksgemeenschap helpt met hun zakelijke behoeften.

RTF streeft ernaar het boksecosysteem te revolutioneren

Voormalig zwaargewicht bokskampioen Mike Tyson heeft zich aangesloten bij het Web3 sociale netwerkplatform Ready to Fight als ambassadeur. Tyson, een legendarische bokser die op 20-jarige leeftijd onbetwist zwaargewicht kampioen werd, zou geloofwaardigheid brengen aan RTF, dat als doel heeft het “revolutioneren van het boksecosysteem.”

Het Web3 sociale netwerkapp, geleid door de Oekraïense professionele bokser Oleksandr Usyk, wordt beschreven als een applicatie die professionele boksers wereldwijd helpt om gangbare uitdagingen te overwinnen. De ondersteuners van de app betogen dat het sommige uitdagingen waar boksers voor staan kan verlichten, zoals het vinden van een sparringpartner, een manager, of het opbouwen van een boksteam.

Vereenvoudiging van de monetisatie voor de boksgemeenschap

In een aankondiging gedeeld op Instagram, legde Tyson uit waarom hij zich bij RTF heeft aangesloten en wat boksers en fans kunnen verwachten als ze zich aansluiten. Hij zei:

“Ready to Fight is het eerste boks-sociale netwerk dat boksers en de boksgemeenschap helpt met al hun zakelijke behoeften. Boksers kunnen gemakkelijk hun trainingsteams opbouwen en dit netwerk is goed voor de boksbusiness en fans.”

Tyson beweerde dat het netwerk gebruikers direct verantwoordelijk maakt voor alles wat met boksen te maken heeft, wat op zijn beurt het voor de boksgemeenschap makkelijker maakt om te monetariseren.

Volgens een verklaring van RTF, sloot Tyson zich bij het netwerk aan net toen het zich voorbereidt om de RTF-token op vier niet nader genoemde cryptocurrency beurzen te noteren op 24 april. Naast Tyson en Usyk, wordt het Web3 netwerk ook ondersteund door de president van de World Boxing Council (WBC), Mauricio Sulaiman. Uitrustingsdeskundige Russ Anber en rijzende ster Sky Wee hebben eveneens RTF onderschreven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!