Populaire crypto expert voorspelt 150% ETH koers pump – Gaat Ethereum stijgen naar nieuwe ATH?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een bekende crypto expert voorspelde onlangs dat de Ethereum koers met maar liefst 150% kan gaan stijgen. Dit zou ETH zelfs naar een nieuwe recordhoogte brengen. Hoe realistisch is dit? We gaan er hieronder dieper op in. 

In een recente analyse voorspelde crypto expert en erkende trader Alan Santana dat Ethereum binnenkort met 150% zal stijgen. In de analyse wordt beschreven hoe ETH een recordhoogte van $ 7.428 kan gaan halen. 

Santana is duidelijk nog altijd erg positief over de Ethereum koers, ondanks dat de markt zich op dit moment niet in zijn beste fase bevindt. Ethereum bevindt zich rond de $ 3.610 en is hiermee iets meer dan 2% gestegen over de afgelopen 24 uur. Desondanks is de Ethereum koers nog altijd 10% minder waard dan een maand geleden. 

Ethereum / Bitcoin Koers Grafiek – Bron: Alan Santana (TradingView Grafiek)

Santana beschrijft het huidige ondersteuningsniveau als een van de cruciale niveaus die zijn voorspelde prognose moet ondersteunen. Het ondersteuningsniveau van Ethereum (in oranje) moet namelijk standhouden om de Ethereum koers omhoog te kunnen helpen. 

Deze analyse vond plaats op een moment dat er veel speculatie was over een mogelijke ETH ETF-goedkeuring. Bij een goedkeuring is de verwachting dat ETH snel een aanzienlijke instroom aan kapitaal zal ondervinden, die de ETH koers significant omhoog kan helpen.

Ethereum koers verwachting – Gaat Ethereum stijgen met 150%?

Ondanks dat de Ethereum koers nog in de min staat over de afgelopen maand ziet het er op dit moment goed uit voor de grootste altcoin ter wereld. De RSI van ETH stijgt en bevindt zich op dit moment rond de 54, terwijl het MACD-histogram een koopsignaal afgeeft bij een waarde van 13,7. 

Daarnaast bevindt de huidige ETH koers zich zowel boven de 30-daagse EMA van de korte termijn bij de $ 3.475, als boven de 100-daagse EMA van de lange termijn bij de $ 3.038. Hierdoor kan de Ethereum koers op de korte en lange termijn aanzienlijke stijgingen doormaken. 

Met de aankomende Bitcoin halving nabij, en een mogelijke spot ETH ETF-goedkeuring, lijkt er veel mogelijk te zijn voor Ethereum. Als al deze factoren positief uitpakken en samenvallen is er een mogelijkheid dat de voorspelling van Santana uitkomt. Een stijging van 150% blijft echter erg moeilijk voor een token met een marketcap van maar liefst $ 431 miljard. Het zijn vaak de meme coins met een kleinere market cap die in staat zijn om honderden procenten te stijgen. 

Om die reden zullen investeerders er ook goed aan doen om hun portfolio te diversifiëren met andere meme coins die een lagere market cap hebben. Om die reden bespreken we hieronder een viertal van de meest veelbelovende crypto met potentie en een lage market cap tokens van dit moment. Elk van deze populaire crypto heeft de kans om significante winsten te realiseren, helemaal nu de Bitcoin halving nadert. 

Dogeverse (DOGEVERSE)- Populaire crypto meme alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is een nieuwe presale token die een innovatieve optie wil bieden voor de grootste meme coin van de wereld: Dogecoin. Het project wil dit realiseren door de DOGEVERSE token te ontwikkelen op meerdere blockchains. Op deze manier wil het een multi-chain alternatief voor Dogecoin ontwikkelen.

Door de token op meerdere blockchains tegelijkertijd te ontwikkelen zullen de gebruikers ook kunnen profiteren van de beste voordelen en functies van deze blockchains. Daarnaast zijn ze in staat om hun portfolio te diversifiëren en hun risico’s te spreiden en krijgt Dogeverse een betere liquiditeit. Hierdoor kan de token sneller en goedkoper verhandeld worden. Dogeverse gaat onder andere gelanceerd worden op de Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Base en Avalanche blockchains. 

De presale van Dogeverse werd al snel een groot succes, aangezien het in erg korte tijd al meer dan $1,7 miljoen heeft weten op te halen. 1 DOGEVERSE token kost op dit moment nog $0,000292, maar deze prijs zal binnenkort gaan stijgen als het project zijn nieuwe doel behaalt. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, MATIC, AVAC, USDT en creditcard.

Bezoek Dogeverse Hier

99Bitcoins (99BTC) – Bekende naam binnen crypto wereld lanceert eigen token

99Bitcoins is een bekende naam binnen de crypto wereld. Deze naam lanceerde in 2010 namelijk al zijn eigen website en heeft inmiddels al 700.000 gebruikers die dagelijks naar de website komen voor crypto informatie. Deze bekende website heeft er nu echter voor gekozen om ook zijn eigen crypto token te ontwikkelen. 

Deze week is dan ook de presale van de 99BTC token gestart. Deze token biedt meerdere voordelen aan zijn gebruikers. Zo speelt het bijvoorbeeld een belangrijke rol in zijn unieke Learn 2 Earn mechanisme. Hierin wordt de token gebruikt als beloning voor het volbrengen van taken. 

Gebruikers kunnen de token ook staken en op deze manier een mooi rendement verdienen. Doordat het project kan rekenen op meer dan 700.000 gebruikers is de kans groot dat deze token explodeert in waarde op het moment dat die gelanceerd wordt op exchanges. 

De 99BTC token kan aangeschaft worden via de presale website van 99Bitcoins. Tokens kunnen hier gekocht worden middels ETH, USDT of creditcard. Daarnaast zal de token binnenkort van ERC-20 naar BRC-20 gaan, zodat de transactiekosten van het project worden verlaagd. 

Bezoek 99Bitcoins Hier

Slothana (SLOTH) – Beste nieuwe Solana memecoin volgens crypto expert

Slothana is een gloednieuwe token die ontwikkeld is op de Solana blockchain. De Solana blockchain heeft recentelijk al garant gestaan voor een aantal goed presterende meme coins. Bekende voorbeelden zijn BONK en WIF. Slothana kan hier mogelijk weleens de volgende in zijn. 

Slothana is een memecoin die gebruikmaakt van een send-to-wallet airdrop systeem in plaats van een standaard presale of direct op DEX-lancering. Op deze manier wil het project het nog makkelijker maken voor gebruikers om deel te nemen aan het project.

De presale van het project werd al snel een groot succes aangezien er in korte tijd al meer dan $10.000 werd opgehaald. Deelname is erg simpel, gebruikers kunnen hun SOL-tokens overmaken naar het wallet aders van Slothana, of naar de Slothana website gaan en hier hun wallet verbinden. 

1 SOL-token levert je op dit moment 10.000 SLOTH tokens op. Nu het presale doel van $10 miljoen echter al behaald is, hebben investeerders nog maar beperkt de tijd om in te stappen bij dit project voordat het gelist wordt op exchanges en mogelijk explodeert in waarde. 

Bezoek Slothana Hier

Smog (SMOG) – Populaire crypto meme creëert nog steeds hype

De Smog token is een onlangs geliste meme coin die al snel hard wist te stijgen. Het team achter deze token legde een basis voor virale eigenschappen door 50% van de token voorraad te reserveren voor marketingdoeleinden. Tijdens de listing wist de koers binnen 24 uur met meer dan 100% te stijgen en nu bijna twee maanden later is de token in staat geweest om zijn waarde vast te houden. 

SMOG token werd direct op een DEX gelanceerd en maakte geen gebruik van een standaard presale. Om gebruikers te blijven betrekken bij het project maakt het gebruik van airdrop beloningen. 35% van de token voorraad is gereserveerd voor deze crypto airdrops en deze vormen dus een belangrijk onderdeel in de token allocatie van Smog. 

Om in aanmerking te komen voor deze airdrops zul je de SMOG-token moeten kopen en vasthouden. Hiermee verdien je vervolgens punten die je een kans geven op een airdrop. Gebruikers kunnen ook airdrop punten sparen via Zealy. 

Het platform maakte onlangs bekend dat het nu ook op de MEXC te vinden is. Een belangrijke stap voor een onlangs gelanceerde token. Naast de MEXC-exchange is de token ook te verkrijgen op de Jupiter exchange. Tokens kosten op dit moment $ 0,125 per stuk. 

Bezoek Smog Hier

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!