Cardano bereidt zich voor op belangrijke bestuurs- en schaalbaarheidsverbeteringen; XRP stijgt na laatste aankondiging; TRUE Token (TFT) trekt toenemende aandacht

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Cardano maakt zich op voor belangrijke updates die beloven de mogelijkheden en besluitvormingsprocessen van zijn systeem te verbeteren, terwijl XRP een opleving ziet na een recente ontwikkeling. Ondertussen krijgt TRUE Token (TFT) aandacht te midden van de huidige opleving van de markt. Terwijl de bull run van 2024 voortduurt, markeren deze bewegingen potentieel cruciale momenten voor deze tokens. Het artikel gaat in op de details van deze gebeurtenissen en hun implicaties voor de markt.

TRUE Token: Benut de kracht van crypto in iGaming voor ongeëvenaarde winst

Het TRUE Token (TFT) is het nieuwe GameFi-project, dat naar voren komt en nog grotere groei en winst biedt dan een ooit sensationele Notcoin. TFT wordt momenteel toegekend via een exclusieve NFT Token Offer (NTO), waardoor early adopters hun investering aanzienlijk kunnen verhogen. De gedistribueerde NFT’s bevatten een deel TRUE-tokens, variërend van 100 tot 500.000 TFT, met enorme kortingen. Terwijl de NTO ervoor zorgt dat uw toewijzing 100% gegarandeerd, veilig en beheersbaar is. Spannend is dat je als NTO-deelnemer toegang krijgt tot een breed scala aan voordelen van het TRUE-team. NFT-houders krijgen een bevoorrecht TRUE-lidmaatschap en toegang tot een prijstrekking voor $ 330.000 aan extra tokens, 10 ETH, statuskaarten, merchandise en tokenized partnergeschenken.

TRUE, met zes jaar ervaring in game- en blockchain-ontwikkeling en aanzienlijke steun – meer dan $3,45 miljoen ingezameld, geleid door SoftSwiss – wordt erkend vanwege zijn potentieel in iGaming. Met meer dan 4 miljoen actieve spelers en 16.000 games van derden die geïnteresseerd zijn in de blockchain-service, is TRUE zelfs in moeilijke markten winstgevend gebleven, waardoor een sterke basis is gelegd voor TFT-post-tokengeneratie-evenementen. Omdat de waarde van TRUE zal profiteren van de activiteit binnen de komende TRUE World iGaming-metaverse, die in een mum van tijd miljoenen gebruikers aan boord zal trekken, is dit het perfecte moment om uw TFT-toewijzing te grijpen voordat deze omhoog schiet!

>> TRUE NTO is nu live – Ontvang uw NFT-pakket en zie hoe uw loyaliteit wordt beloond <<

Cardano-prijsmomentum en pad vooruit

Cardano (ADA) heeft de laatste tijd ups en downs gekend. De afgelopen week daalde de koers met ongeveer 9,54%, terwijl de afgelopen maand een grotere daling te zien was van 18,67%. De afgelopen zes maanden won het echter een sterke 136,14%. Vanaf nu wordt ADA verhandeld tussen $0,55 en $0,64, wat duidt op milde activiteit. Met een RSI rond de 53 is de prijs noch overbought, noch oversold, wat duidt op een stabiliserende markt. Toch lijken de bewegingen eerder corrigerend dan impulsief.

Vooruitkijkend kan ADA met een aantal uitdagingen worden geconfronteerd. Nu de weerstand wacht op $0,69 en sterker is op $0,79, kan er aanzienlijke steun nodig zijn om deze niveaus te doorbreken. Aan de andere kant is de steun dichtbij $0,51 en verder $0,41, wat een snelle daling van de prijzen zou kunnen tegenhouden. Hoewel de evenwichtige SMA’s wijzen op mogelijke stabiliteit, is het nauwlettend in de gaten houden van de markttrends van cruciaal belang.

XRP’s prijsbewegingen: Een wekelijkse momentopname en een pad vooruit

De prijs van XRP heeft de laatste tijd een dip gekend en is de afgelopen week met 4,61% gedaald. De afgelopen maand daalde het met 3,41%, maar de afgelopen zes maanden is het met 20,77% gestegen. Momenteel wordt XRP verhandeld tussen $0,56 en $0,63. De bewegingen van de munt vertonen een stabieler patroon en schommelen rond dezelfde waarde met het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde voor zowel 10 als 100 dagen op $0,59.

Vooruitkijkend wordt XRP geconfronteerd met zijn dichtstbijzijnde weerstand op $0,67, met een sterkere barrière op $0,74. De Relative Strength Index (RSI) staat op 60,83, wat duidt op een evenwicht zonder extreme koop- of verkoopdruk. Aan de andere kant heeft het een steun van $0,53, en als dat niet lukt, bedraagt het volgende vangnet $0,45.

Conclusie

Cardano en XRP ondernemen stappen om te verbeteren en te groeien. Cardano werkt aan zijn bestuur en zorgt er ook voor dat zijn systeem meer transacties kan verwerken. XRP krijgt meer aandacht vanwege recent nieuws. Beide kunnen misschien wat winst boeken, maar op de korte termijn zullen ze misschien niet veel stijgen. Het TRUE-token (TFT) is anders. Het is een nieuwkomer op het gebied van iGaming en mensen kunnen speciale beloningen krijgen via het unieke NFT-aanbod. Nu er veel werk in de ontwikkeling is gestoken en er al een grote groep gebruikers geïnteresseerd is, zal TFT veel gaan groeien binnen de gaming- en virtuele wereldmarkten.

Site: https://truefuture.io/true-nto/
Twitter: https://twitter.com/TRUE_Ecosystem
Discord: https://discord.gg/xUPvjawmUa
Telegram: https://t.me/true_ecosystem

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!